Zoeken naar coaching

 
coaching
Accueil Physical Coaching Academy.
Selecteer de opleiding waarin u geïnteresseerd bent, bekijk de data en locaties en maak uw keuze. Vind uw Personal Trainer. Via deze zoekmachine kunt u onze database van professionals raadplegen en zo een beroep doen op de diensten van een Personal Trainer die door onze academie is opgeleid en gecertificeerd.
coaching.
Tot slot wordt bekeken hoe je je werk kunt hervatten of hoe je je talenten misschien beter elders kunt inzetten. Locatie: Houthalen, Hasselt, Genk en Lommel Online coaching ook toegankelijk voor kandidaten buiten Limburg. Prijs: 60 euro per consultatie. mail je naam adres, rijksregister en telefoonnummer naar wegwijs.limburg@cm.be.
Postgraduaat Coaching AP Hogeschool.
Campus Spoor Noord Noorderplaats. Een recente evolutie is dat organisaties steeds vaker werken met interne coaches. Interne coaches kunnen we omschrijven als professionals die binnen de eigen organisatie de rol opnemen om vaak naast een andere rol binnen de organisatie andere medewerkers te coachen vanuit een niet-hiërarchische rol. Iets voor jou? Wil je naast je eigen professionele rol als HR-medewerker, leidinggevende, beleidsmedewerker, personeelsverantwoordelijke, studentenbegeleider, ombudspersoon of coördinator de rol opnemen van interne coach binnen je eigen organisatie? En heb je al minstens 10 jaar ervaring als leidinggevende en/of professional? Dan is dit postgraduaat iets voor jou! Wat leer je? De opleiding tot interne coach, bestaande uit twee leergangen, biedt de deelnemers een geïntegreerd ontwikkelingstraject met verschillende werkvormen. In de eerste leergang ligt de focus enerzijds op de basisaspecten van coaching contracteren, essentiële elementen van interne coaching, en anderzijds op de kennismaking met, en brede verkenning van verschillende theoretische benaderingswijzen of strekkingen van coaching.
Coaching Vorming Opendoek.
Hoe geef je acteurs concrete spelaanwijzingen? Hoe vertaal je scenografische ideeën naar concrete decorplannen? Zit het goed met de dramaturgische lijn? Wil je het stil spel van je acteurs naar een hoger niveau tillen? Hoe stel je een lichtplan op maat van de zaal en het beschikbare materiaal op? Hoe breng je passende make-up aan? Dat zijn maar enkele van de vele vragen waarmee een coach aan de slag kan gaan. Ook voor coachings rond beweging, zang, improvisatie, muziek, circus of figurentheater kan je bij ons terecht. De coach geeft feedback en begeleidt dat ene onderdeel. Nadien kan de groep hier zelf verder mee aan de slag. Het is niet de bedoeling dat een coach uitvoerend werk levert. Hij/zij neemt niet de rol over van de regisseur, de technicus of de grimeur, maar coacht je doorheen de sessies. De coach komt trouwens ter plaatse zodat de groep geen verplaatsing hoeft te maken.
Effortlesscoaching.be.
Deze site doorzoeken. Moeiteloos Leven en Werken. Moeiteloos leven en werken is je eigen ruimte als vanzelfsprekend innemen, je inkomen verdienen met waar je goed in bent en wat je graag doet, direct verbinding maken met anderen, vrij geven en ontvangen, intuïtief aanvoelen wat de juiste keuzes zijn, vrijuit kunnen spreken en bewegen op belangrijke momenten, ontspannen goede resultaten halen op school, diep en vredig kunnen slapen, vervuld zijn in elke situatie. Als dat is wat je wilt, begeleidt de Effortless Coach je op jouw weg erheen, wat ook je vertrekpunt is! Zoek je een Effortless Coach bij jou in de buurt? Zoom in op de landkaart en je vindt de contactgegevens van de dichtstbijzijnde gecertificeerde Effortless Coach. Klik de balk hieronder. Waar vind ik een Effortless Coach? Zou Effortless Coaching jou iets opleveren?
Home DnD Coaching.
Coaching is erop gericht om mensen te helpen in positieve zin te veranderen. De cliënt bepaalt het doel, de coach helpt om stapsgewijs naar dat doel toe te werken. Persoonlijke wetten en bezwaren, in de vorm van perfectionisme, faalangst, burnout, negatieve gedachten, kunnen je echter de weg blokkeren.
Coaching.be Professionele Coaching Quintessence Tools Ontwikkeling van mensen, teams en organisaties Develop Quintessence Expert in HRM Expert in assessment center en people management Quintessence.
Hij/zij stimuleert u op uw eigen ritme, gaat concreet te werk en geeft u een stevige basis om verder te blijven groeien. De juiste coach met de juiste ervaring. Bij coaching.be vindt u een professionele coach met de gewenste ervaring, stijl en aanpak.
ICF Belgium International Coach Federation Belgium Charter Chapter.
Welke types van harde werkers zijn er? Welke coaching hebben ze nodig? Vind een Coach. Wat is een coach? Kies de juiste coach. Waarom ICF Belgium? Hoe lid worden. Ik ben Coach. Supervisie en Mentoring. International Coaching Federation. 13 Avenue Jules Bordet.
Coachen.
Welke competenties komen hierbij kijken? Een coach kent zijn mogelijkheden en beperkingen, heeft zelfvertrouwen en een authentieke en transparante manier van werken. Als coach werk je vanuit een stevige eigen visie op coachen en leren. Als coach ben je zeer goed in actief luisteren, samenvatten, vragen stellen en doorvragen. Feedback geven en feedback ontvangen. Je signaleert gedrag en denkpatronen en themas en confronteert de gecoachte daarmee. Je toont compassie en je hebt inlevingsvermogen, zodat je snel een beeld kunt vormen van de coachee, zijn werk en de werkcontext. Je gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met informatie. Je werkt resultaat en ontwikkelingsgericht en hebt daarbij een duidelijk doel voor ogen. Bij welke beroepen heb je deze competentie nodig? Vanzelfsprekend is deze competentie voor coaches een must. Dit geldt ook voor beroepen als dat van loopbaanadviseur of trainer bedrijfsopleidingen. Ook in leidinggevende functies, denk aan bedrijfsleider of manager, of bij senior functies kunnen coachingsvaardigheden een belangrijke vereiste zijn.
Kenniscentrum Urban Coaching Education Erasmushogeschool Brussel.
Kenniscentrum Urban Coaching Education. Cultuursensitief handelen in de grootstad. Het onderzoek van het kenniscentrum Urban Coaching Education KC UCE focust zich op het cultuursensitief en responsief handelen van de educatieve professional. Binnen vijf onderzoekslijnen krijgen we concrete inzichten over bepaalde domeinen van het cultuursensitief handelen.

Contacteer ons