Zoeken naar meditatie

 
meditatie
Audiobestanden met meditatieoefeningen behorende bij training en boek Mindfulness.
Ger Schurink, Uitgeverij Thema. Ook zonder het boek kun je de audiobestanden gebruiken. Idee en tekst: Ger Schurink. Productie: Marjan Hoitinga Ger Schurink. Stemmen: Yola Claasen Eric van Vessem. Music Company Utrecht. Editing: Quint van Kesteren. Ger Schurink, 2008. De audiobestanden zijn vrij te gebruiken in het kader van een therapie, coaching of training. Gebruik voor commerciële doeleinden is niet toegestaan. Vanaf deze pagina kun je de mindfulness meditaties downloaden. De mindfulness meditaties zijn er in drie categorieen.: Meditaties van 8 minuten. Meditaties van 15 minuten. Introductie in mindfulness meditatie.: Mindfulness introductie MP3 9 min. Meditaties van 8 minuten, vrouwenstem.: Ademhaling MP3 8 min. Bodyscan MP3 8 min. Geluiden MP3 8 min. Gedachten opmerken MP3 8 min. Lichamelijke gewaarwordingen MP3 8 min. Keuzeloze aandacht MP3 8 min. Meditatie met klankschaal MP3 8 min. Meditaties van 15 minuten, vrouwenstem.: Ademhaling MP3 15 min. Bodyscan MP3 15 min. Geluiden MP3 15 min. Gedachten MP3 15 min. Lichamelijke gewaarwordingen MP3 15 min. Keuzeloze aandacht MP3 15 min. Meditatie met klankschaal MP3 15 min. Speciale oefeningen, vrouwenstem.: Drie minuten ademruimte MP3 3 min. Loopmeditatie MP3 15 min.
Meditatie Switch Akkrum.
Meditatie is ook heel geschikt om mensen te ondersteunen om te helen op fysiek gebied. Niet alleen bij lichte aandoeningen maar ook bij de zwaardere aandoeningen is meditatie een mooie ondersteuning, als is het maar om de negatieve effecten van sommige reguliere therapieën aanzienlijk te verlichten.
Mindfulness en meditatie kunnen depressie verergeren New Scientist.
Mindfulness en meditatie kunnen depressie verergeren. 19 augustus 2020. Mindfulness en andere soorten meditatie worden doorgaans gezien als manieren om stress te verminderen maar ze kunnen je toestand soms ook verslechteren. Ongeveer één op de twaalf mensen die meditatie probeert, ervaart een ongewenst negatief effect.
audio Geleide meditatie, jan geurtz.
Reacties en vragen. Nieuwe versie van de geleide meditatie met pijnlijke emoties. Dit is een geleide meditatie waarin je kunt leren om op een andere manier naar je pijnlijke emoties te kijken en deze te verbinden met oordeelvrij en liefdevol gewaarzijn.
Mediteren Shambhala Nederland.
Je kunt natuurlijk overal mediteren: thuis of in de natuur, het maakt niet uit. In het Shambhalacentrum vind je een rustige plek is die speciaal voor meditatie is ingericht en dat is behulpzaam. Je kunt alleen of samen gaan zitten.
Collectieve Meditatie.
Meditatie is een eeuwenoude techniek voor bewustzijnsverruiming, waar vandaag de dag steeds meer belangstelling voor is. Er bestaan verschillende stromingen en vormen van meditatie, zoals oefeningen voor concentratie en opmerkzaamheid, het kalmeren van de geest, lichamelijke en geestelijke ontspanning en het verkrijgen van meer zelfinzicht.
3 meditatie oefeningen voor beginners Incl. video's' Happy with Yoga.
Je weet niet wat je moet doen. Waar je precies op moet letten vind je onduidelijk. Je weet niet hoe lang je het moet doen. Afleiding staat in de weg bij het vinden van diepte in je meditatie. Je weet niet welke soort meditatie je moet doen.
bol.com Meditatie, Barry Long 9789069638621 Boeken.
Vloeit soepel in elkaar over en is daarmee een van de beste meditatie boeken die ik heb gelezen. long schetst een uitstekend beeld van wat je niet en wel moet doen. Het is geen maandagmorgenboek maar wil je beginnen met meditatie dan raad ik dit zeer aan.
Meditatie Yoga Point.
De les begint met een inleiding, waarna we overgaan op mediteren in stilte.Je hebt geen ervaring nodig om mee te doen, maar als je al ervaren bent en simpelweg graag met een groep mediteert, dan ben je zeker ook welkom! Zelfs als jij al een eigen practice hebt en je eigen vorm van meditatie wil doen, dan is dat ook prima!
Meditatie, de weg naar binnen Energie in Beweging.
Meditatie, de weg naar binnen. Meditatie wordt steeds belangrijker in een wereld die wemelt van de indrukken, geluiden, informatie, teksten en woorden. Door middel van meditatie kun jij je malende denken doen afnemen. Je kunt meditatie inzetten om het evenwichtig functioneren van lichaam en geest te herstellen.

Contacteer ons