Meer resultaten voor tilburg

 
tilburg
homepage Het Wapen van Tilburg.
Het Wapen van Tilburg is bij uitstek geschikt om feestjes en borrels te geven en biedt ruimte tot wel 120 personen. Het Wapen van Tilburg is het oudste hotelletje van Tilburg en biedt een scala aan mogelijkheden. De plek voor al uw uitstapjes met vrienden, collegas of familie.
City Hotel Tilburg Prachtig hotel in het centrum van Tilburg.
City Hotel Tilburg. Het City Hotel ligt midden in het centrum van Tilburg, tegenover het mooie plein De Heuvel. Het station ligt op slechts 7 minuten lopen van het hotel, en de bushaltes vindt u in dezelfde straat. Ons team staat dag en nacht voor u klaar.
Cruling Club Tilburg.
In deze 3 weken lange cursus krijg je elke week één uur les van een van onze leden, en de laatste les mag je zelfs achteraf nog een echte wedstrijd meespelen met onze club. Deze cursus vind elke maand plaats. Ben er snel bij, want volvol. OVER CURLING CLUB TILBURG. Curling Club Tilburg is een actieve en gezellige vereniging.
Tilburg AD.nl. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Play. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Appstore. Pijlen. Pijlen. Minder. Pijlen. Minder. Pijlen. Minder. Facebook. Android Playstore. Apple Appstore. DPG Media logo.
24-10 Man 47 en tiener 18 gaan in Tilburg en Oisterwijk boekje te buiten met balletjespistool. Van pest tot corona: Al die ziektes hebben we in Tilburg gehad. 24-10 Openbaar dronkenschap, fietsen zonder licht en rijden door rood: 81 boetes in Tilburg.
Tilburg BHIC.
Jaël Jonkman RA Tilburg. Als er één kerk het beeld van Tilburg bepaalt, dan is het wel de Jozefkerk aan de Heuvelring Henk Buijks over de Heuvelkerk in Tilburg. Je vindt hier wat beknopte informatie over en fotos van Tilburg.
Bonheur Horeca Groep.
De gezelligste sportkantine van Tilburg University voor eten, drinken, borrelen en feesten met uitzicht op de sportvelden. De ontmoetingsplek in het hart van het Sports Center van Tilburg University voor eten, drinken, borrelen en feesten. Lunchen, koffie, borrelen en ontmoeten, op deze bijzondere locatie in het hart van het sterrenbos De Oude Warande, onderdeel van Stadsbos013.
indebuurt informeert en inspireert Tilburg.
Het is dan nog wel een voorstel vanuit het college van BW richting de raad, maar als dat goed wordt gekeurd is onze stad van plan om van Tilburg een. Deze gebouwen in Tilburg kleuren s avonds blauw en dit is waarom.
Tilburg nieuws, acties, vacatures, agendatips en foto's.'
Coronatest en binnen 15 minuten de uitslag: sneltest straat Ringbaan-Noord geopend. Prijzengeld, expositie in de LocHal en meer: Citymarketing Tilburg zoekt een nieuwe stadsfotograaf. Agenda November 2020. zaterdag 14-11 Vincents Tekenlokaal organiseert: Tekenen in en om het Paleis van Tilburg.
Tilburg, de meest ambitieuze stad van Europa Make it in Tilburg.
Twitter Facebook Instagram LinkedIn YouTube. Make it in Tilburg. Tilburg is een geweldige stad en dat willen we aan iedereen laten zien. Want hoe meer mensen dit weten, des te meer mensen in Tilburg gaan werken, wonen, studeren en recreëren.
Regionaal Archief Tilburg Home.
Interactieve kaart van het werkgebied van Regionaal Archief Tilburg. Geef Sjef een stem! Albert de Natris legde de veranderingen in Tilburg vast op beeld. Studiezaal gaat weer twee weken dicht. Een smakelijke aanwinst van het Bakkersgilde St. Tilburg en de wijde omgeving door de lens van Jan Beerendonk.

Contacteer ons