Resultaten voor betekenis

 
betekenis
De betekenis in je leven wacht erop ontdekt te worden Trouw. Deel dit artikel. Loading.
Zelf denk je misschien dat je leven weinig voorstelt, maar als je de bronnen van betekenis leert herkennen je ziet bijvoorbeeld wat je betekent voor je gezin dan ga je ze waarschijnlijk bewuster uitdiepen. Eigenlijk wil ik dat bij mensen ontwikkelen, een focus op betekenis."
Betekenis Wikipedia.
Voor de gelijknamige single, zie Betekenis single. De gebruikelijke omschrijving van de term betekenis is datgene in de werkelijkheid waar door middel van een teken een woord, gebaar, voorwerp of andersoortige betekenisdrager die verwijst naar een betekenis naar wordt verwezen.
betekenis Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
bijzondere betekenis 153. dezelfde betekenis 128. betekenis ervan 120. betekenis van deze 120. over de betekenis 117. nieuwe betekenis 116. Het subsidiariteitsbeginsel moet zijn oorspronkelijke betekenis weer terugkrijgen. The principle of subsidiarity needs to be understood in its original meaning."
Betekenis van vaandels en standaarden Vaandels en standaarden Defensie.nl.
Ga direct naar inhoud. U bevindt zich hier: Defensie.nl Onderwerpen Vaandels en standaarden Betekenis. Zoeken binnen Defensie.nl Zoek. Betekenis van vaandels en standaarden. De vaandels en de standaarden binnen de krijgsmacht staan voor trouw, eenheid en eergevoel. Ze vormen het symbool van de onderlinge verbondenheid tussen de militairen van een onderdeel.
De betekenis van CO2 uitstoot op onze planeet DocVisie. icons. icon. icons. icon. icon. icon. icon. icon. icon. icon.
Over Ons Contact Reviews Privacy FAQ. Home Blogs De betekenis van CO2 uitstoot op onze planeet. De betekenis van CO2 uitstoot op onze planeet. 18 augustus 2020. CO2 uitstoot, wat is de betekenis? CO2 koolstofdioxide is een gas dat van nature in onze atmosfeer voorkomt.
Letterlijk? Deze 5 woorden hebben steeds vaker een nieuwe betekenis.
Ook de nieuwe betekenis van het woord vind je in geschreven taal vrijwel alleen in artikelen die zijn gericht op jongeren. Zo heeft SBS6 het hier over Vette actie, coole chicks en lauwe sounds op het NK Skateboarden. Maar omdat de nieuwe betekenis van lauw zo ver afligt van de oorspronkelijke betekenis, heeft dat al l iets gekunstelds.
De Boekenbon Literatuurprijs: groot bedrag, maar de reputatie brokkelt af NRC.
De winnaar ontvangt een bedrag van 50.000 euro net zo hoog als het prijzengeld van de invloedrijkste literaire juryprijs, de Libris Literatuurprijs. De materiƫle betekenis voor de winnende schrijver is daarmee aanzienlijk, maar wat is de betekenis het symbolisch kapitaal van de Boekenbon Literatuurprijs?
Synoniemen van betekenis; ander woord voor betekenis synoniemen.net.
als synoniem van een ander trefwoord.: bedoeling, betekenis, boodschap, kerngedachte, leerstof, materie, onderwerp, portee, significatie, stof, strekking, teneur, thema, zin belang zn.: belangrijkheid, betekenis, draagwijdte, ernst, gewicht, gewichtigheid, importantie, relevantie, significantie, waarde, zwaarte aanzien zn.: achtbaarheid, achting, air, betekenis, eer, egard, gewicht, glans, grootheid, hoogachting, hoogheid, invloed, luister, prestige gewicht zn.:
Globaal inkomen.
In Nederland heeft globaal de betekenis ruw geschat, in grote lijnen, over het geheel genomen, algemeen. In Belgiƫ komt die betekenis ook wel voor, maar vooral in combinaties als een globale schatting of globaal genomen, zoals in de voorbeelden 4 en 5 hieronder.
Ontdek de betekenis van je droom: Droomuitleg op GroteBeer.Net.
Hou je je in je droom stil zodat je aanvaller je niet opmerkt, dan hou je in je echte leven ook maar je mond in de hoop dat je met rust gelaten wordt. Als je door een dier aangevallen wordt in je droom, kijk dan bij de betekenis van dat dier om te achterhalen wat je droom betekent.

Contacteer ons