Zoeken naar opleiding professioneel coach

 
opleiding professioneel coach
Leergang Professioneel Coach Boertien Vergouwen Overduin.
Betaal je je opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. Zaterdag, Avond en Dag. 1e startmoment: 07-11-2020. Gemiddeld beoordeeld met een. Brochure downloaden Inschrijven Kostenoverzicht aanvragen. Leergang Professioneel Coach. Zaterdag, Avond en Dag. 1e startmoment: 07-11-2020. Gemiddeld beoordeeld met een. Brochure downloaden Inschrijven Kostenoverzicht aanvragen. Ben je niet zeker welke training het beste bij je past? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Zij kunnen je een passend advies geven. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.
Professioneel coach worden Alleen bij Associatie voor Coaching!
Technisch gezien kan iedereen zomaar coach worden, maar om een goede coach te worden moet je de juiste en erkende opleiding hebben gedaan en je daarna blijven ontwikkelen. En die opleidingen volg je natuurlijk bij De Associatie voor Coaching. Wat professioneel coach worden inhoudt.
Leergang Professionele Coach Jenny Giezeman Coaching Leadership.
In totaal beslaat deze leergang 22 dagdelen over een periode van ongeveer 8 maanden. Tussen de modules werk je in kleinere intervisiegroepen aan je eigen en elkaars ontwikkeling en oefen je met de aangereikte concepten. Aan het einde van de opleiding zal je gevraagd worden om een reflectieverslag te schrijven over een door jou begeleid coachingstraject. De opleiding kenmerkt zich door een behoorlijke dosis theorie, afgewisseld met oefenen met coachsituaties. We besteden tijd aan zelfreflectie, uitwisseling, jouw vragen en feedback. Ons uitgangspunt is dat jij en de andere deelnemers elkaars leerproces activeren door elkaar feedback te geven op elkaars gedrag en opvattingen in functie van het ontwikkelingsproces als coach. Minimaal 6 en maximaal 12. De training wordt gegeven door Jenny Giezeman. In 2005 werd zij geraakt door Geweldloze Communicatie wat voor haar de missing link was. Mensen in contact brengen met wat er voor hen werkelijk toe doet, leidt tot een grotere zelfacceptatie en mildheid waardoor er ruimte kan ontstaan om anders in relaties te gaan staan. Zij is internationaal gecertificeerd trainer in Geweldloze Communicatie en heeft Marketing Management gestudeerd in Rotterdam.
6-daagse Opleiding tot Gelukscoach Centrum GEA.
Overslaan en naar de inhoud gaan. brengt het beste in je naar boven. Over Centrum GEA. Wie zijn we. Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent. Gecertificeerde Live The Connection Coaching Opleiding. 6-daagse Opleiding tot Gelukscoach. Gratis Webinar De Geluksmeter 24 september. Eendagsworkshop: introductie tot energiewerk. De Geluksmeter basisreeks. Online Verdiepingsreeks De Geluksmeter voor gevorderden. Begeleiding voor particulieren. 6-daagse Geluksmeter-training voor leidinggevenden. Schrijf je in. Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent. Opbouw van de coaching opleiding. Datums en prijzen. Overzicht thema's, processen en interventies. Gecertificeerde Live The Connection Coaching Opleiding. 6-daagse Opleiding tot Gelukscoach. Datums en prijzen. Aangeleerde vaardigheden en processen. 6-daagse Opleiding tot Gelukscoach. Datums en prijzen. Aangeleerde vaardigheden en processen. Ga met al je cliënten direct naar de kern van het coachingsthema. Een onmisbare tool voor elke professional! Magaly Desmet teamcoach. De voorbije decennia is het beroep van hulpverlener volledig versplinterd geraakt en uiteengevallen in allerlei subspecialiteiten. Het is haast onmogelijk om vandaag de dag als professioneel coach op de hoogte te zijn van alle aspecten van coaching.
Leergang Professioneel Coach NCOI Opleidingen en Trainingen.
EQA-geaccrediteerde opleiding op Practitioner niveau 1 jaar. Psychologie en Coaching. Wil je dit met iemand delen? Brochure downloaden Kostenoverzicht aanvragen Direct inschrijven. 06 10 45 38 04. In deze erkende leergang word je opgeleid om aan de slag te gaan als zelfstandig coach of interne coach binnen een organisatie. Het programma wordt verzorgd door topcoaches en is geaccrediteerd volgens de richtlijnen van de European Mentoring and Coaching Council EMCC, die in Nederland vertegenwoordigd wordt door NOBCO. Na het afronden van dit programma is het mogelijk om je direct aan te sluiten bij NOBCO. Hiermee maak je deel uit van de grootste beroepsorganisatie voor coaches in Nederland. Je wilt je coachingsvaardigheden versterken en je als professioneel coach ontwikkelen. Doel en opzet. Het programma is zo opgezet dat je alle stappen doorloopt waarin je je ontwikkelt tot professioneel coach.
Opleiding tot professioneel natuurcoach EarthWise Education Meer natuur in je leven en werk.
Je leert je eigen ontwikkelingspad als coach of begeleider voeden zodat je van binnenuit je een natuurcoach/begeleider voelt. Je leert zelf creatieve natuurwerkvormen te bedenken. Je leert werken met het veld, synchroniciteit, metaforen, ecologische processen en systemen, enz. Je leert zowel intuïtief als methodisch werken. Nadien kan je toetreden tot een onafhankelijk netwerk van natuurcoaches om je blijvend te ontwikkelen en samen met andere natuurcoaches bij te dragen aan betere wereld, waarbij onze verhouding met het natuurlijke centraal staat. De opleiding integreert volgende elementen.: Funderende denkkaders en wetenschappelijke bevindingen. Je eigen ontwikkelingspad als mens en professionele natuurcoach. Specifieke natuurcoach en faciliteringsvaardigheden. Methodiek om natuurbelevingsniveaus te onderscheiden in de verbinding met het natuurlijke. Werkvormen, oefeningen en cases. Ervaringsgericht, intuïtief en professioneel werken. Opleiding nog dit jaar i.s.m. het Ontwikkelingsinstituut: Klik hier voor meer info. Nadien komt de opleiding volledig onder de vleugels van EarthWise Education, en wordt deze weldra internationaal gecertificeerd.
opleiding personal coach opleiding professioneel coach.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Opleiding tot professioneel coach. Continu bijscholen en leren is een levenselixir Insights discovery gecertificeerd trainer en coach Insights Academy, solution focus coaching IlFaro, stress-en burnout coach HRD Academy, master gecertificeerd coach center for selfmanagement, Rilla traint met open geest en afgestemde voelsprieten.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
Dan is de ICM Coachingsopleiding zeker iets voor jou! In deze complete en intensieve opleiding ontwikkel je je in 5 maanden tot professioneel coach. Van contact maken met de ander tot omgaan met lastige situaties. Van inspireren tot anderen motiveren tot actie.
Integrale Coach Opleiding Open mind.
Open Mind heeft deze formats bijna exclusief ontwikkeld omdat dit bij klassieke coaching een groot onbewandeld terrein is. Verder leer je als coach blind navigeren om de klant tot de beweging te krijgen die hij zo graag wil maken. Dit blok bevat zeer veel levenswijsheid en is moeilijk te bevatten als je nog jong bent. Als je zeer mentaal en analytisch ingesteld bent, volg je beter een andere module. Wil je de opleiding volgen om je mind te stretchen, dan ben je zeker welkom. Wie een PRO module volgt, mag het gepatenteerde logo Erkende integrale coach voeren en vermelden wij op de integrale coach website indien gewenst. Wil je een ICF erkenning, dan kan je hier zien hoe dit werkt. Dit zijn beelden van de accomodatie, les en praktijkruimtes die jullie kunnen gebruiken. Uw trainers van deze opleiding. Voor deze brede opleiding hebben we verschillende gespecialiseerde trainers. Serge Van Gampelaere. Hoofdtrainer Pro en Master blokken. Specialiteit: C-level coaching visie en misie duurzaam ondernemen. Specialiteit: KMO management loopbaancoaching motivatietrainer mental coaching.
Professional Coach Post-HBO Registeropleiding INZICHT Inzicht.
Alle opleidingsdagen worden begeleid door minimaal twee opleiders. Daarnaast is de opleiding afgestemd op verschillende leerstijlen en bestaat de groep uit minimaal 9 en maximaal 16 deelnemers waardoor individuele aandacht, persoonlijke begeleiding en feedback gegarandeerd is. Theorie en praktijk. De opleiding kent een voortdurende afwisseling van theorie en praktijk, is intensief en toch prima te combineren met een fulltime baan. In negen maanden heb je twee dagen per maand les, neem je drie keer deel aan een intervisiebijeenkomst en voer je, naast de oefengesprekken in de opleiding, zelfstandig meerdere coachgesprekken met oefencoachees. Afhankelijk van jouw wensen en leerdoelen mag je aan het einde van de opleiding in ieder geval verwachten dat je.: Zelfreflectie standaard op de agenda hebt staan waardoor je zowel persoonlijk als professioneel bewustere keuzes maakt. Professioneel en zelfstandig kunt functioneren als coach.

Contacteer ons