Aandachtsontwikkeling

helma.jpgAls mindfulness-trainer en coach begeleidde ik al honderden mensen. Zij ontdekten hoe ze met meer aandacht door het leven kunnen gaan.

Ik ben gecertificeerd door het Instituut voor Mindfulness. Daarnaast was ik een van de eerste leden van de beroepsvereniging VMBN(Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en België).

Dat zegt niet alleen iets over mijn kwaliteit. Het betekent ook dat verzekeringen in de meeste gevallen een deel van de trainingskosten vergoeden. Daarnaast ben ik auteur én stem van ‘De Mindfulness-App’.

Mindfulness kent tegenwoordig een enorm aanbod. In kwaliteit en in prijs. Daar zitten goede en minder goede trainers bij. Het is in elk geval geen methode die je aan een massa overbrengt. Hoewel het fijn kan zijn om je ervaringen met anderen in een groepje te delen, gaat het om wat het jou individueel oplevert. Dat vraagt dus om een helder commitment van jouw kant om te oefenen. Sinds kort werk ik voornamelijk online. Concreet krijgt dat vorm in:

  • 100 % Aandacht van mij voor jou. Je maakt sneller vorderingen
  • Mijn liefdevolle ondersteuning als het oefenen tegenzit
  • Flexibiliteit in het aanpassen van data en tijden

Nu wil ik jou graag leren kennen. Als je een vraag hebt. Of als je wellicht al weet dat je graag een training of coaching bij mij volgt. Neem contact op door onderstaand formulier of ga naar mijn website: http://aandachtsontwikkeling.nl