Acupunctuur / Chinese massage

Acupunctuur van een specialist
Acupunctuur is een meestal pijnloze techniek als het in goede handen word uitgevoerd. Acupunctuur is naast effectief ook zeer betaalbaar. Zeker in deze praktijk, ook zonder verzekering. Gezondheid is belangrijk en heb je een urgente klacht dan maak ik altijd ruimte voor je. Ik, Rene Goris heb 30 jaar ervaring als acupuncturist in alle categorieën waarvoor je behandeling kan wensen. Ook voor het ondersteunen van gezondheid, afvallen, stoppen roken, zwanger worden, verjongen, reuma, artritis, rugklachten, koude en hitte klachten, vermoeidheid, emotionaliteit, depressies, burnout, RSI etc.

acupunctuur behandeling

Acupunctuur van een specialist stimuleert het lichaam zichzelf te herstellen of nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen. Men kiest vaak acupunctuur als laatste redmiddel, maar men kan veel problemen voorkomen door direct voor acupunctuur te kiezen. Bijvoorbeeld, in 90% van de gevallen kun je bv hernia operaties voorkomen dmv acupunctuur, veel hartklachten kunnen voorkomen worden door regelmatig onderhoud, organisch functioneren kan gereguleerd worden door tijdig op een holistische manier te laten behandelen met acupunctuur droge naald techniek.

Wil je weten waarom Acupunctuur zo goed voor je kan zijn? Acupunctuur is efficiënt bij vele klachten, waar onder:

 • urgente klachten waarbij de klachten in meerdere of mindere mate het levensgeluk belemmeren
 • algemeen onderhoud ter voorkoming van ziekte,
 • vitalisatie als herstel ziekte of depressie
 • langdurige uitputtende klachten door verminderde mobilisatie of orgaan insufficientie
 • sport begeleiding en trauma behandeling
 • behandelen ouderdomsklachten
 • behandeling verjonging van gezicht (Acupunctuur Verjongende Facelift) en herstel lichaamsvorm (bv na zwangerschap en bij overgewicht)
 • verbetering motoriek en houding, zoals bij rug en gewrichtspijnen, uitstralende pijnen, slapende ledematen of vingers
 • pijnbehandeling
 • orgaan gerelateerde problemen, zoals astma, moeite met plassen, hartkloppingen, vermloeidheid etc
 • vruchtbaarheid problemen en menstruatie storing
 • ontstressen

Chinese massage

Chinese massage
Chinese Massage is een goede manier om gezondheid te bestendigen, maar het helpt ook bij veel lichamelijke klachten.

Massage uit China is bekend onder de namen anmo (drukken en strijken) en tuina (duwen en trekken). Shiatsu drukpunt massage uit Japan is een onderdeel van anmo, in Japan en Korea ook wel bekend als ammo. Tuina en Anmo zijn niet een mechanisch kloppen en knijpen en wrijven van het lichaam, maar werkt in op de conditie van je lichaam en de krachten die het nodig heeft voor de aanpak van de specifieke problemen die het heeft. In het YYC word mbv de Daoland methodiek de volgende reeks TCM fysiotherapeutische behandelingen aangeboden als Chinese Massage:

mobilisatie en revalidatie
• vitalisatie en openen
• kalmering en verbetering gemoed
• vermindering pijn en stress
• activatie en rekken

Tuina en Anmo zijn geschikt bij allerlei soorten klachten, en vooral bij beginnende klachten of ter verzachting van chronische klachten of het ontwikkelen van een betere band met je lichaam of je natuurlijke sensualiteit en vitaliteit. Een goede massage is goud waard en geeft je plezier in het leven. Met 33 jaar ervaring geef ik je wat je geest en lichaam nodig hebben. Alle handelingen worden in samenspraak gedaan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wil je regelmatig gemasseerd worden? Koop dan vier massages in en krijg een maand gratis yoga = taiji, yiquan gongfu of qigong les gratis!

We bieden hiervoor 4 soorten massages aan:

 1. Stoelmassage voor nek en schouders, 20 minuten
 2. Mobilisatie massage voor vrijmaken van spier en gewrichtsspanningen, wringen en schudden van de spieren en gewrichten voor mobilisatie en heractivering spier-skelet, bloedmobilisatie etc.
 3. Olie massage voor relaxatie en verwijderen van afvalstoffen in de spieren en bindweefsels, verbeteren bloedcirculatie en gevoelscirculatie, en bestrijden van stress en spanningen.
 4. Yoga massage met of zonder olie voor stretchen van pezen, gewrichten en verbeteren circulatie en ontspanning voor heractivering, gevoel, kracht en dynamiek. Yoga massage is onderdeel van tuina maar is ook wel bekend onder de variatie van Thaise massage.
 5. Qigong Waiqi massage voor reguleren kanalen , aura, chakra’s en bloedcirculatie.

 


Rene Goris

Wie is René?
René Goris is acupuncturist, masseur, taijigongfu, meditatie en yoga specialist met meer dan 40 jaar ervaring in binnen- en buitenland. Hij is de enige Wudang Daoistische monnik in Nederland en brengt daardoor een unieke visie in. Die visie gaat over het herstellen van vitaliteit, levendigheid, en geluk als doel bij behandeling van ziekte.

Wanneer?
René is iedere dinsdag aanwezig Bij Eef en op andere dagen eventueel op afspraak.

Wat kost het?
€ 55,00 per behandeling

Contact
Boekingen per Sms / Whatsapp 

Email: renegoris1@gmail.com
Telefoon: 06-50677883

Website: www.yinyangcentrum.com