BijlesClub

 

bijlesclub_nederland_logo_transOm op school te kunnen presteren moet er in een kind geïnvesteerd worden. Soms lukt dit onvoldoende op school en/of thuis; er is teveel afleiding, de leermethode sluit niet aan bij een kind of er is sprake van een opgelopen achterstand.

De Bijlesclub is een succesvolle praktijk gespecialiseerd in ondersteuning aan leerlingen uit het basisonderwijs en middelbaar onderwijs. Wij bieden onze leerlingen intensieve begeleiding en leren de kinderen het beste uit zichzelf te halen. 
Dit doen wij door middel van privébijles met een op maat gemaakt programma per kind.

De volgende onderdelen komen in onze lessen aan bod:

  • Eenvoudiger nieuwe dingen leren
  • Ontwikkelen van inzicht en kennis
  • Plezier in het leren ontdekken en behouden

De Bijlesclub werkt samen met leerkrachten (in opleiding), Remedial Teachers en pedagogen die allemaal ervaring hebben in het onderwijs. Zo zijn wij er zeker van dat onze begeleiding aansluit bij de leerdoelen die door school gesteld zijn. Naast het begeleiden van leerlingen op didactisch niveau vinden wij het erg belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen, succeservaringen opdoen en hun zelfvertrouwen vergroten. Wij koppelen daarom een vaste leerkracht aan een leerling die ook deze aspecten in de lessen opneemt.

 

 

p1040351

Wanneer:
Op maandag t/m donderdag tussen 14.00 en 19.00 uur kun je bijles komen volgen!

Tarieven: 
1 uur individuele bijles € 37,50 / 1,5 uur bijles € 50,00 / Remedial Teaching € 45,00

Contact & Aanmelden
Voor meer informatie over bijles, het maken van een afspraak of het aanmelden van uw kind kunt u hier Esther Ravestein (eigenaar van Bijlesclub) bereiken.

BijlesClub Nederland
Email: info@bijlesclub.nl
Telefoon: 06-31915721
Website: www.bijlesclub.nl