Lifestyle Counseling

hartje opsommingsteken  Wat is Counseling?
Counseling is een laagdrempelige en kortdurende vorm van psychologische hulpverlening en counseling kan je helpen om de balans in jezelf en je leven terug te vinden. Hierbij kijken wij samen naar de relatie tussen jouw binnenwereld (psyche) en jouw buitenwereld (sociaal). Counseling is zinvol als je het gevoel hebt de grip op je leven te verliezen en pyschisch en/of lichamelijk uit evenwicht bent geraakt.

 

Counseling is zelfhelend en activerend en doet een beroep op jouw eigen vermogens. Het is gericht op het zoeken naar oplossingen in plaats van het verkennen en uitdiepen van problemen.

Denk aan vragen als in het werk (loopbaan vragen, burn-out) als privé (relatie, balans prive-werk). Met mijn achtergrond als huisarts richt ik me ook op mensen met leefstijlvragen, (jonge) moeders en mensen met een verhoogde gevoeligheid (HSP).

hartje opsommingsteken Wie ben ik?
Ik ben afgestudeerd huisarts en merk ik mijn spreekkamer dat ik altijd benieuwd ben naar de mens achter de klacht. Helaas kan je in 10 minuten tijd zo diep niet komen. Daarom ben ik nu (oktober 2017) gestart met een counseling opleiding om daar meer ruimte en gehoor aan te geven. Ik leer jou graag kennen en alles wat daarbij hoort aan gedachtes, emoties en ideeën. Ik zet je graag weer in je kracht zodat ook jij de keuzes durft te maken die bij je passen!

Annemarie_sthcp_uitgeknipt.png

hartje opsommingsteken Kosten
Zie voor actuele prijzen mijn website. 

hartje opsommingsteken Contact
Telefoon: 06-129708850
E-mail: annemariesemeijn@gmailcom
Website: www.annemariesemeijn.nl