Cursusruimte

Schermafbeelding 2017-11-28 om 11.20.55.png


Wil je een workshop of cursus aanbieden en ben je daarvoor opzoek naar een mooie ruimte?

Onze ruimte is hier speciaal voor ingericht en heeft voldoende plek voor ongeveer 75 personen (hangt een beetje af van de verdeling van kinderen en volwassenen).

De cursusruimte is 60,5 m2 en kost € 35 per uur. 

Omdat er iedere dag lessen zijn is het belangrijk dat de ruimte schoon is en daarom brengen wij bij iedere eenmalige boeking €25 schoonmaak kosten in rekening, zodat onze schoonmaakhulp hier zorg voor kan dragen. Vaste huurders betalen geen schoonmaakkosten.

Annuleren van een reservering kan kosteloos tot uiterlijk 30 dagen voorafgaand aan de boeking. Benieuwd wanneer de ruimte beschikbaar is en meteen online reserveren?

Het is helaas niet meer toegestaan om de ruimte te huren voor feestjes, dit in verband met overlast voor de buren. Wil je toch graag zelf je feestje organiseren en zoek je een mooie ruimte? Dan kun je terecht bij Ludo Cultureel Centrum op de Pampuslaan 1 in het IJburgcollege (4e verdieping). Deze ruimte biedt plek voor 200 personen, heeft een prachtig uitzicht over IJburg en beschikt over een eigen bar. Voor meer info klik hier!

 

 

Klik hier

Zakelijk
De cursusruimte wordt veel gebruikt voor kinderfeestjes, maar is zeker ook geschikt voor vergaderingen, bedrijfstrainingen, teambuilding workshops en meetings. De inrichting kan naar wens worden ingevuld.

Naast de ruimte kunnen wij ook catering verzorgen en een (teambuilding) activiteit organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Eef op IJburg_0030-1

 

 

Klik hier