Cursusruimte

Schermafbeelding 2017-11-28 om 11.20.55.png

Wil je een feestje organiseren, een workshop of cursus aanbieden en ben je daarvoor opzoek naar een mooie ruimte?

Onze ruimte is hier speciaal voor ingericht en heeft voldoende plek voor ongeveer 75 personen (hangt een beetje af van de verdeling van kinderen en volwassenen).
Als je liever zelf je feestje wilt organiseren jezelf voor catering en een activiteit zorgen. Ook is het mogelijk om dit (deels) bij ons af te nemen. Je kunt het naar eigen smaak decoreren en versieren.

De cursusruimte is 60,5 m2 en € 35 per uur. Deze prijs inclusief host, diegene is tijdens het feestje aanwezig en kan helpen met het inrichten van de ruimte, decoreren, gasten verwelkomen, hapjes en drankjes serveren en alles na afloop weer opruimen!

Omdat er iedere dag lessen zijn is het belangrijk dat de ruimte schoon is en daarom brengen wij bij iedere eenmalige boeking €25 schoonmaak kosten in rekening, zodat onze schoonmaakhulp hier zorg voor kan dragen. Vaste huurders betalen geen schoonmaakkosten.

Annuleren van een reservering kan kosteloos tot uiterlijk 30 dagen voorafgaand aan de boeking. Benieuwd wanneer de ruimte beschikbaar is en meteen online reserveren?

 

 

Klik hier

 

Zakelijk
De cursusruimte wordt veel gebruikt voor kinderfeestjes, maar is zeker ook geschikt voor vergaderingen, bedrijfstrainingen, teambuilding workshops en meetings. De inrichting kan naar wens worden ingevuld.

Naast de ruimte kunnen wij ook catering verzorgen en een (teambuilding) activiteit organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Eef op IJburg_0030-1

 

 

Extra ruimte
Wil je wat extra ruimte? Bijvoorbeeld voor de kinderen of om een verjaardagstafel te maken waar de kinderen taart kunnen eten? Boek dan de creatieve ruimte! Voor €10 euro extra per uur kun je deze ruimte gebruiken.

Klik hier