De viooljuf

Sinds 2010 geeft Evelien Graat met viool plezier vioolles aan kinderen en volwassenen, zowel beginners als gevorderd. Op dit moment doet zij dit op IJburg (woensdagmiddag) en in Amsterdam Oud Zuid (zondag en maandagmiddag).

Het geeft mij veel voldoening om les te geven, het is iets magisch om te zien hoe een leerling groeit en het persoonlijke contact vind ik altijd erg mooi. Natuurlijk is het fijn als iemand talent heeft en de lesstof snel opneemt, het is heerlijk als een leerling met sprongen vooruit gaat, maar ook lesgeven aan iemand die er misschien minder voor in de wieg is gelegd en dankzij hard oefenen en discipline stapje voor stapje verder komt, is dankbaar werk om mee te maken.

Als docent ben ik warm en sensitief, als het nodig is ook streng. Invoelen wat een leerling nodig heeft en daarop afstemmen doe ik van nature en het is vaak mooi wat er dan ontstaat. Ook probeer ik de lessen altijd gezellig te houden, met hier en daar een grapje. Omdat ik mijn volle aandacht geef tijdens de lessen, wil ik een maximum aantal leerlingen lesgeven en heb daardoor beperkt plek.

Op dit moment zijn er nog een paar plekjes  vrij op de volgende dagen en tijden:
– Woensdag (IJburg): 13.30, 14.00 en 17.00 uur
– Zondag (Oud Zuid): 17.00 uur
– Maandag (Oud Zuid): 16.30 uur

De lessen kosten 25 euro per 30 minuten of 50 euro per 60 minuten, dit wordt via automatische incasso maandelijks in 10 termijnen afgeschreven. Je geeft je in principe op voor een jaar, met opzegtermijn van 2 maanden. Per jaar zijn er 40 lesweken (in de schoolvakanties is er geen les).

Een proefles volgen is altijd mogelijk! Neem hiervoor contact met mij op via: 06-52595240 (ook WhatsApp). Via de linkjes kun je een proefles inplannen of je inschrijven voor de lessen. Inschrijven voor kinderen en inschrijven voor volwassenen.