Dreumes/Peuterdans

Dance Tickles
Rennen, springen, rollen, kruipen, vallen en weer opstaan… Een dreumes of peuter ontdekt de wereld om zich heen en is daarbij constant in beweging.

Met dreumes/peuterdans wordt het kind wordt spelenderwijs geprikkeld, geboeid en
gestimuleerd om zijn bewegingsmogelijkheden te ontwikkelen en te ontplooien. Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt het kind zijn lichaam, de ruimte, zijn emoties en is tegelijkertijd bezig met het ontwikkelen van zijn taal, muzikaliteit en coördinatie.

“Dancing with children is giving them roots and wings at the same time”

We gaan samen op dansavontuur en ik neem mijn danskoffer mee: Bekende (veiligheid) en onbekende liedjes (creativiteit, uitdaging) wisselen elkaar af. We dansen bijvoorbeeld met lintjes en belletjes. Plezier staat voorop want met plezier komen zelfvertrouwen en creativiteit.

Ik geloof met heel mijn hart dat dansen helpt kinderen om heerlijk te vliegen en tegelijk stevig op de grond te staan. Dat is mijn vrije vertaling van “Dancing with children is giving them roots and wings at the same time.” 🙂

yolanda

Wie is Yolanda?
Mijn naam is Yolanda Potman en ik voel altijd beweegkriebels. Echt altijd! Sinds bijna 10 jaar alweer geef ik met veel passie en plezier dans/yogales aan kinderen van 1-10 jaar. Hoe mooi is het dat ik elke dag op avontuur kan gaan!!?

Mijn studie begon op de kunstacademie, lekker creatief bezig zijn. Na twee jaar ben ik overgestapt naar film- en televisiewetenschappen. Het grappige is dat veel van mijn werkstukken in die tijd over kinderen gingen. Zo ging mijn afstudeerscriptie over het perspectief van het kind in de Nederlandse kinderfilm.

De enige tijd dat ik niet met kinderen heb gewerkt was in de televisiewereld. Na 4 jaar als productieleider wist ik dat ik maar één ding kon doen en dat was werken met kinderen 🙂 Sindsdien heb ik veel gewerkt als leidster en manager van een aantal BSO’s. In die tijd ben ik ook begonnen met mijn danslessen. En dat ik vond het meteen helemaal het einde!

Zelf heb ik twee prachtige dochters Dunee (11 jaar) en Bélèn (13 jaar).

“Als je goed in je vel zit dan voel je je ook beter en blijer. “

MIJN 4 STEEKWOORDEN ZIJN:
Zelfvertrouwen, creativiteit, passie en plezier

Wanneer:
Op vrijdag ben je welkom om lekker te komen dansen!
10.00 – 10.45 uur: dreumesdans
11.00 -11.45 uur peuterdans

Kosten: 
Dreumes & peuterdans: 10 lessen voor €85,- (45 min). Losse les is 10 euro.
Zusjes -en broertjeskorting: 20%. Graag voldoen op de eerste echte les. Dit kan contant na de les of giraal.

Contact & Aanmelden

Yolanda Potman
Email: yolanda.potman@gmail.com
Telefoon: 06-10851798 of op 020-3415843

Website: http://www.dancetickles.com