Droomvrouw

Word je eigen droomvrouw

hartje opsommingsteken Heb je het idee dat je ‘iets’ essentieels mist?
hartje opsommingsteken Wil je ‘meer’ zijn dan je carrière, relatie of moederschap?
hartje opsommingsteken Lijkt het of je potentie groter is dan wat eruit komt?
hartje opsommingsteken Zoek je naar richting?
hartje opsommingsteken Wil je een gevoel krijgen voor je levensmissie?
hartje opsommingsteken Weten wat jouw gift aan de wereld is?
hartje opsommingsteken Je hartsverlangens realiseren?
hartje opsommingsteken Je ziel leren kennen?
hartje opsommingsteken En houd je het graag concreet?

In één of meerdere sessies breng ik je in contact met de minder bekende niveaus van je wezen. Ik ondersteun je bij het creëren van energetisch bewustzijn, en daarmee een dieper begrip van wie je werkelijk bent. Het zal je helpen om jezelf in lijn te brengen met je potentieel en de deur te openen naar manifestatie van je dromen.

hartje opsommingsteken Energiewerk 
Energetisch werk helpt je een diepere connectie tot stand te brengen met jezelf; zowel op het niveau van potentie, als op dat van blokkades. Je potentie is wie je werkelijk bent en wat je hier komt doen; blokkades zijn je pijn en schaduwaspecten, die voorkomen dat je energie vrijuit kan stromen. Bij deze sessies raak ik je soms wel en soms niet aan, maar waar het vooral om gaat, is dat in de ruimte van ons gezamenlijk bewustzijn heling kan plaatsvinden. Het resultaat daarvan is transformatie – ofwel blijvende verandering – en daarmee een toename van persoonlijk welzijn. Soms is één sessie voldoende (dan zet een sessie precies datgene in beweging wat nodig was), soms is er voor een dergelijke verandering een aantal nodig.

Ik help je contact te maken met de potentie van je ziel

Hermelijn

hartje opsommingsteken Over mij 
Sinds 2005 houd ik me diepgaand bezig met energie en persoonlijke transformatie. Ik deed de Barbara Brennan School of Healing Europe en een jaar Advanced Training aan dezelfde school, daarnaast de readingopleiding van Margriet van Bentem en een jaar bij de paqo’s – Peruaanse sjamanen (in Nederland). Tegelijkertijd bezocht ik tientallen leraren en healers van overal ter wereld. Jarenlang stond de zoektocht naar mezelf en wat ik hier nou eigenlijk precies kwam doen centraal. In mijn autobiografische roman ‘De Droomvrouw’ vertel ik het hele verhaal – dat voert van de duistere spelonken van de psyche en het onbewuste, tot authentieke kracht en manifestatie van dromen. Je kunt het boek bestellen via mijn site (inclusief persoonlijke boodschap) en via de reguliere verkoopkanalen.

Tegenwoordig breng ik mensen via energiewerk en trainingen in contact met het potentieel van hun ziel. Maar zo ben ik mijn carrière niet begonnen. Na een studie Nederlands werkte ik als journalist en schreef nog twee andere boeken: ‘Mijn vader lijkt op Barbapapa – Portretten van nieuwetijdskinderen en hun ouders’ (ParaVisie Award 2011 Beste Boek) en de bestseller ‘Liefdesles’ (met Renée Vervoorn). Samen met mijn man Ralph en dochter Yasmine woon ik op IJburg.

hartje opsommingsteken Wanneer?
Op maandagmiddag, donderdag- en vrijdagochtend is Hermelijn aanwezig Bij Eef

hartje opsommingsteken Wat kost het?
Het eerste consult dat ik met je heb is uitgebreid, en duurt maximaal twee uur. Dit is de ‘intake’. Die bestaat uit een lange reading, of een kortere reading en energiewerk, of een gesprek om je behoefte helder te krijgen, gevolgd door energetisch werk, of een combinatie. Je investering bedraagt 150 euro. Mocht je daarna geïnteresseerd zijn in vervolgsessies, om je ervaring te verdiepen of een proces te doorlopen, dan is een aantal van drie tot vijf aan te raden, al hangt dat uiteraard af van persoon, soort proces en gewenste resultaten. Voor losse sessies betaal je 125 euro. Op aanvraag kunnen we een trajectprijs overeenkomen.

De genoemde tarieven zijn ex. btw voor ondernemers, incl. voor particulieren. Sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte op IJburg (Amsterdam). Afspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos worden afgezegd.

hartje opsommingsteken Contact

Telefoon: 06-41459547
Email: info@hermelijnvandermeijden.nl
Website: www.hermelijnvandermeijden.nl