Fantasie-feestjes

Wil je helemaal opgaan in een sprookjeswereld, met prinsen en prinsessen? Of wil je een griezelfeestje met heksen en een Russisch sprookje? Deze fantasie-feestjes hebben wij bedacht. Fantaseer met ons mee! 

Kies het feestje van jouw dromen en wie weet komen al je wensen uit!

 sprookjes-verjaardagsfeestjePeuterparade 2+ 3+

Peuterparade is een eerste kennismaking met theater, genieten en samenspelen. Met bekende liedjes, verhalen, nieuwe thema’s of spannend materiaal wordt er lustig op los gefantaseerd en uitgebeeld… De kinderen kunnen uitbundig meedoen of rustig meekijken vanaf een veilig plekje op schoot.hartje

 

 Sprookjesbos 4+ 6+

dansverhalenhartjeEr was eens… In dit sprookjestheater feestje ontdek je bekende en minder bekende sprookjes. Veel meespeel-theater, liedjes en rijmpjes. In de sprookjes-wereld is bijna alles mogelijk, maar gelukkig loopt het wel altijd goed af!

 

Prinsen en prinsessen feestje 4+ 6+ 
Afbeeldingsresultaat voor prinses kleuter
‘Nog niet zo heel  lang geleden werd er een groots feest georganiseerd voor de verjaardag van de prins/prinses van IJburg. Uit alle windstreken en koninkrijken kwamen prinsen en prinsessen naar het bal. Ze dansten, speelden en zongen…’ In dit theater-feestje ontdek je allerlei sprookjes. Met veel meespeel-theater, liedjes en rijmpjes. hartjeTrek dus je baljurk aan en zet je kroontje op. Echte prinsen en prinsessen stelen de show!
 
 Toon Tellegen (dierenverhalen) 4+ 6+

Afbeeldingsresultaat voor hazelmuis toon tellegen tekening

hartje‘Beste dieren,  wie weet hoe mijn verjaardag eruit ziet? Ik zoek hem namelijk… de hazelmuis.’ De hazelmuis wil heel graag jarig zijn… Maar hoe word je jarig?! En wat is daarvoor nodig? Hazelmuis weet het niet. Gelukkig komen de andere dieren hem helpen. En je raadt het al: Samen bouwen zij een groot feest!

 Griezelfeestje met Russische Sprookjes 
Ruige Rakkers
Baba Jaga is een boze heks en ze houdt van kinderen. Ze vindt ze lekker om op te eten! Wil je leren om Baba Jaga te verjagen? Wil je meerijden op ’n slee met Ivan? Wil je weten wat je allemaal aan de pratende snoek kan vragen? Kom dan luisteren naar deze oeroude sprookjes begeleid door muziek en klankschaal. Jij  mag ook meedoen. Je mag lekker zingen en je krijgt een instrument(je). hartjeJe mag ook een eigen instrument meenemen en misschien voor de zekerheid ook je papa, of mama. Zo jagen we die ouwe heks wel weg!
 De grote superheldenworkshop 6+ 8+ 10+
hartje
In dit creatieve theaterfeestje ga je een superheld spelen. Om goed in je rol te komen, denk je na over jouw helden-kracht. Ook verzin je een te gekke naam. Dat verzin je niet zo maar! Als je de verkeerde naam kiest, dan gaan de slechteriken je niet eng vinden… Gelukkig is er dit feestje. Wij kijken uit naar onze nieuwe superhelden!superhelden-kinderfeestje
 

 

Arrangementen

Bij een feestje hoort taart en iets lekkers! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw papa en mama relaxed van het feestje kunnen genieten. Gewoon een arrangement kiezen en smullen maar!

 

  1. Kids Only:
   Slagroomtaart, aardbeientaart, chocoladetaart of appeltaart en onbeperkt limonade.
   € 4,- per kind
  2. Kids Deluxe:
   Slagroomtaart, aardbeientaart, chocoladetaart of appeltaart, onbeperkt limonade, chips en een traktatiezakje.
   € 6,50- per kind
  3. Kids Healthy & Organic:
   Biologische suikervrije koekjes, snacks en onbeperkt limonade (ook suikervrij)
   € 7,- per kind
  4. Moms & Dads
   Borrelhapjes en 1 drankje
   € 7,- p.p.
  5. Pancakes or fries
   Pannenkoeken met stroop of poedersuiker / frietjes met mayo & ketchup
   € 4,00 per kind / 
  6. Pancakes Extra
   Pannenkoeken met extra topping (spek/ham/kaas/appel/banaan/aardbeien)
   € 5,00 per kind 
  7. Funny Pancakes
   Onbeperkt pannenkoeken eten en versieren met kleine snoepjes                     €7,00 euro per kind
  8. Themataart
   Een prachtige op maat gemaakte themataart (stapeltaart is ook mogelijk), of cakepops maakt het feest voor de jarige extra speciaal. Prijs op aanvraag.

Extra opties: een ballonnen-kunstenaar, schmink-artiest en/of een echte prinses!

 

Onze Clown blaast en vouwt zo lang als je wilt ballonnen. Ze maakt allerlei vrolijke dieren. De kinderen mogen het zelf ook proberen. Cool!

Schminken als een vlinder, piraat of clown? Alles kan! De kinderen mogen een keuze maken uit echte glitters en steentjes om het design een ‘finishing touch’ te geven.

Prinses op je feestje? Heb jij altijd al eens een prinses op je feestje gewild? Bij Eef kan het! Vier jouw droomfeestje samen met een echte prinses! 

Prinses op feestje 3

Kom jij ook je feestje vieren?

Op zoek naar een onvergetelijk feestje? Geef dan snel al je wensen door. Druk op het hartje met de tekst ‘Plan mijn feestje!’ en vul het formulier in. Wij nemen daarna contact met je op om alles naar wens te regelen. 

hartjeDe kosten voor een feestje zijn € 22,50 per kind. Ieder feestje duurt ca. 2,5 uur, inclusief een pauze voor taart, zingen voor de jarige en cadeautjes uitpakken. Minimaal 6 kids en het maximum verschilt per feestje.

Mocht jouw eerste keus niet beschikbaar zijn, welke feestjes zou je dan leuk vinden? Geef minimaal 2 extra opties door en het liefst ook verschillende dagen en tijdstippen, dan is de kans het grootst dat wij je feestje kunnen verzorgen!

N.B.: het is niet toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen.

Ruimte huren voor je feestje?
Dat kan natuurlijk ook! Onze prachtige ruimte (60 m2) kost € 25,00 per uur. Je mag dan ook zelf voor taart, eten en drinken zorgen. Bekijk hier foto’s van onze ruimtes.

Neem contact op met Eef: 06-52595240, info@bijeefopijburg.nl. 

Tot snel!