Glim&Lach Superhelden

Training Superhelden

Deze training is voor alle kinderen die altijd al wisten dat er een superheld in hun zat. En ook voor alle kinderen die denken dat alleen anderen een superheld zijn.De training superhelden gaat namelijk over het ontdekken en tot leven laten komen van de superheld in jou!Iedereen heeft bij de geboorte een speciaal pakketje talenten meegekregen, die uniek zijn per persoon en dat maakt jou zo bijzonder, speciaal en krachtig! Tijdens de training leer jij hoe jij met jouw talenten een superheld kan zijn. Je komt stevig in je schoenen te staan, je ontdekt waar jouw krachten zitten, krijgt een boost aan zelfvertrouwen en leert dat jij jij bent en ik ik. Elke week gaan we op zoek naar een stukje superheld in jou en na 6 lessen ben jij er helemaal klaar voor om jouw superheldenpak aan te trekken en trots en tevreden voor jezelf te gaan staan.Kom jij ook de superheld in jou ontdekken?  

superhelden-kinderfeestje

  • Voor wie: kinderen van 7- 12 jaar, met te hoog of lager zelfvertrouwen, die faalangstig zijn, lastig vinden om vriendjes te maken, wat onzeker zijn, pesten of gepest worden of gewoon een superheld van zichzelf willen maken.
  • Data training: donderdag 9, 16, 23, 30 maart, 6 en 13 april.
  • Tijd: 15.30-16.30uur
  • Locatie: Bij Eef, Kiekstraat 22 Ijburg
  • Prijs: €188,-/ kind incl. materiaal en werkboek
  • Groepsgrootte: 5 – maximaal 8 kinderen
  • Aanmelden via: els@glim-en-lach.n

Wat doet Glim&Lach?

vrouw

Glim&Lach is een initiatief van Elsje Smits. Sinds 2012 runt zij haar eigen onderneming. Glim&Lach is ontstaan vanuit een droom: kinderen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Het maakt niet uit wie of wat je bent, als je leeft vanuit je hart en je talenten inzet, maak jij het verschil en daar heeft iedereen profijt van. Om dit te kunnen bereiken, heeft Glim&Lach zich tot doel gesteld plekken te creëren  waar kinderen kunnen ZIJN. Waar ze geprikkeld worden te ontdekken: wie ben ik, wat vind ik leuk, welke talenten heb ik, waar ben ik goed in, hoe kan ik mezelf zijn in een sociale setting? Rust, ruimte, respect en natuur. Een plek waar rust, ruimte, respect, natuur en geborgenheid belangrijke pijlers zijn om tot deze inzichten te komen. De maatschappij, familie, vrienden, school en werk vragen veel van ons en zijn vaak leidend in onze beslissingen, acties, gevoelens. De plek die Glim&Lach creëert tijdens haar verschillende activiteiten, stelt kinderen in staat dicht bij hun kern te komen. Zo kun je beter naar je eigen wensen en verlangens luisteren. Je leert trots te zijn op wie je bent, je vertrouwen in jezelf en het leven groeit.

Volg je hart….

Gevolg: je volgt je hart en staat met passie in het leven. Dat opent deuren en laat mensen glimlachen en stralen. De glimlach wordt hiermee jouw rode draad in het leven en dat is precies wat Glim&Lach toejuicht 

Technieken

Glim&Lach creëert die plekken tijdens individuele coachingstrajecten, trainingen, workshops en peuterochtenden. Ze zet daarbij de technieken van familieopstellingen, wandelcoaching, Accelerated Learning, meditatie, visualisatie en creativiteit in.

Interesse?

Neem contact met mij op!