Ik ben op zoek naar een Nanny

Op woensdag van 11.00 – 12.00 en op vrijdag van 9.00 – 10.00 uur is er een vaste Nanny aanwezig Bij Eef zodat jij mee kunt doen met de Moms & Ladies Only Workout van personal trainer Steve Relyveld! Combi workout & Nanny: € 12,50!


In slechts één WhatsApp berichtje (last minute) voorzien zijn van een fijne Nanny of Manny?

  Voor vaste dagen
 Als je een avondje uit wilt
 Zodat je sport sessie door kan gaan
 Om ’s nachts bij te kunnen slapen
 Even lekker rustig shoppen
 Wat extra hulp met huiswerk
 Tijdens een feestje of bruiloft
 Echt relaxen tijdens je Me-time
 Zodat jij ook geniet van je vakantie
👶🏻 Aansterken na de geboorte van je kindje

Behoefte aan een nachtje lekker doorslapen? Ook dat kan! Our Nanny’s will help you through the night… 🛏💤. Je baby’tje krijgt ’s nachts een flesje en wordt weer rustig in bed gelegd terwijl jij bijtankt en ’s morgens uitgerust wakker wordt. Fijn toch?

baby

 


Bij Eef op IJburg vinden wij het belangrijk dat kinderen zich veilig kunnen ontwikkelen. Onze nanny’s zijn daarom ook ervaren met kinderen en vinden kinderen leuk!

Ze denken mee met het gezin, ze zijn flexibel, betrouwbaar en helpen graag mee met de huishoudelijke klusjes. Elke nanny /manny heeft een eigen profiel die we voorafgaand bij de oppasdienst aan het gezin laten zien. Wij willen ervoor zorgen dat het kind en de nanny een ‘match’ hebben!

 

Nanny 
Een Nanny heeft ervaring met kinderen, zij beschikt over goede referenties en een ‘Verklaring omtrent gedrag’. Enkele taken: ze helpt met huiswerk, haalt de kinderen van de opvang of van school en/of brengt ze naar naschoolse activiteiten. Ze helpt mee met huishoudelijke klusjes zoals koken en opruimen. Op deze manier is zij een verlichting voor het gezin!

Manny
Een Manny is een mannelijke ‘Nanny’. Hij houdt van sporten, stoeien en grapjes maken! De taken en eisen zijn natuurlijk hetzelfde als bij de Nanny. Wellicht leuk voor de meer avontuurlijke kinderen. 


Nanny +/ Manny +
Een Nanny + / Manny + heeft ervaring met kinderen, hij/zij beschikt over goede referenties, een ‘Verklaring omtrent gedrag’ en een EHBO-certificaat. Ook beheerst de Nanny +/ Manny + de Nederlandse taal uitstekend en is hij of zij hoogopgeleid, of studerend. De taken zijn vergelijkbaar met die van de Nanny. Ook helpt de Nanny +/ Manny + mee met huiswerk.

Bij Eef gelden verschillende uurtarieven per dagdeel.

Tarieven Nanny/Manny Nanny + / Manny +
07:00 t/m 22:00 8,50 euro per uur 10,00 euro per uur
22:00 t/m 07:00 12,50 euro per uur 14,50 euro per uur

Bij meer dan drie kinderen krijgt de Nanny en Nanny + 5,- euro bruto per uur extra. Bij een Last Minute verzoekje (binnen 24 uur van te voren) krijgt de Nanny € 1,50 extra per uur.

Hoe werkt het?

👨‍👩‍👧‍👦Voor een vaste Nanny:
Wij komen bij jullie langs om kennis te maken en zoeken op basis van dit gesprek een Nanny of Manny die aan al jullie wensen voldoet!

🤦‍♀️Incidenteel / Last Minute?
Stuur een WhatsAppje naar Eef op 06-52595240 en wij gaan meteen voor je op zoek!

Wij berekenen bemiddelingskosten.

Voor een vaste Nanny bestaat dit uit een intake van € 50,- (bij jullie thuis) en nadat er een match heeft plaatsgevonden en er een vaste Nanny bij jullie komt werken een vast bedrag per maand.

Overzicht van de bemiddelingskosten:
€ 50,00 inschrijfkosten (alleen bij vaste Nanny)
€35,- per maand voor een vaste Nanny
€10,- per match bij incidentele match
€ 12,50 voor een last minute match (24 uur van te voren)

Inschrijfkosten
Om jullie gezin goed te leren kennen en te weten wat je wensen en behoeftes maken wij een persoonlijk profiel aan. Hierin vragen wij o.a. jullie dagelijkse gang van zaken, waar de kids naar school en clubjes gaan en wat je kinderen leuk vinden om te doen. Hoe beter bij Eef je kent, hoe beter wij een Nanny kunnen vinden die écht bij jullie past.

Checklist nanny

Let op!
De Nanny past op bij het gezin thuis en niet op de locatie van bij Eef op IJburg.
Voor meer informatie over dienstverlening aan huis klik op onderstaande link.

Regeling dienstverlening aan huis

Aanmelden als gezin

 

Door je aan te melden ga je akkoord met de Algemene voorwaarden ouders:verzorgers