Kids Workout

 Wat is het?
Houdt jouw kind van bewegen? Dan is de Kids Workout wat voor hem of haar! Springen als een kangoeroe, op één been staan als een flamingo, rollen door de sneeuw en op je tenen sluipen langs de slapende draak. Ga samen met leeftijdsgenootjes op avontuur en voel je fit en sterk. Jong geleerd is oud gedaan!

Voor wie geschikt?
Deze workout is geschikt voor peuters en kleuters die het fijn vinden om lekker actief te zijn met andere kinderen. Omdat ze thuis het liefste over de banken klimmen, of juist omdat ze dit eigenlijk een beetje spannend vinden.

 

iris-foto

Over Iris
Training geven zat er al op jonge leeftijd in. Op mijn twaalfde gaf ik turntraining aan kinderen van vier tot twaalf jaar. Sinds twee jaar geef ik full body workouts, onder andere aan groepen zwangere dames en dames die na een bevalling weer ‘Back in Shape’ willen komen.

Ook heb ik met mijn achtergrond als dramatherapeut weerbaarheidstrainingen gegeven, en theaterlessen aan peuters en kleuters. Mijn kennis en ervaring breng ik nu samen in een fantasierijke Kids Workout.

 

Wanneer?
Maandag 
10.00 – 10.45 uur Kids workout kinderen 2 en 3 jaar
Vrijdag:
15.30 -16.15 uur Kids workout kinderen 2 t/m 5 jaar

Kosten: 
Losse les        – €10,00
Tien lessen   –  € 80,00 (twaalf weken geldig)

Aanmelden voor één van de workouts?
Neem contact met me op!

Iris Training & Personal Coaching
irisplaat@gmail.com
06-44347585

Link naar mijn Facebook pagina: Iris- Workouts voor Jong en Oud
https://www.facebook.com/IrisWorkouts