Kinder- en opvoedcoaching

Over de coaching
Opgroeien gaat letterlijk met vallen en opstaan. Op weg naar volwassenheid moet uw kind heel veel leren. Vaak gaat dat ‘gewoon’ goed. Er kan echter ook een periode zijn waarin het minder makkelijk, minder vanzelfsprekend gaat. Uw kind vertoont gedrag waar hij of zij zelf last van heeft. Of waar anderen last van hebben. Als ouder wil je je kind dan zo goed mogelijk begeleiden. Dat is niet altijd makkelijk. Soms weet je het gewoon even niet meer. Of kan je wel wat hulp gebruiken. Ik kan dan helpen. Het is mijn taak als kindercoach om voorbij het gedrag te kijken. Ik ga samen met u en uw kind kijken welke behoeften achter het ongewenste gedrag liggen. Als we deze behoeften weten dan kunnen we kijken welke vaardigheden uw kind moet leren om zich wel op een adequate manier te kunnen uiten.

yvonne1

Yvonne in een paar woorden

Yvonne van der Loo, geboren in 1970, getrouwd en moeder van drie dochters. Gedreven, oplossingsgericht, humor, plezier, leergierig.

Studie en werkervaring

Na mijn studie Commerciële Economie heb ik 20 jaar bij verschillende werkgevers in de commerciële dienstverlening gewerkt. Na de geboorte van onze derde dochter wilde ik iets anders. Ik heb toen mijn baan opgezegd en heb de opleiding tot professional organizer gevolgd. Ik ben toen als ZZP-er aan de slag gegaan.

Opleidingen

Gaandeweg heb ik steeds meer opleidingen op het gebied van coaching gevolgd: Coaching voor ADHD en ADD, Gezinstherapie, Oplossingsgerichte therapie en de opleiding tot kinder- en opvoedcoach . Ik kwam erachter dat het werken met kinderen en hun ouders mij het meeste voldoening geeft. Daarom richt ik me nu volledig op het coachen van kinderen en hun ouders.

Werk en gezin combineren

Net als de meeste werkende mensen vind ik het een uitdaging om werk, gezin en mantelzorg te combineren. Ik werk vooral als de kinderen op school zijn of als mijn man thuis is. Geen standaard werktijden dus maar voor mij en mijn gezin is dit prima.

Wanneer:
Op afspraak

Tarieven: 
Een sessie van 45 tot 60 minuten kost € 55,00. Dit is inclusief BTW.

Contact & Aanmelden
Via onderstaande gegevens of het contactformulier op deze pagina kun je een afspraak maken bij Yvonne.

Yvonne van der Loo
Email: info@yvonnevanderloo.nl
Telefoon: 06-130 54 611
Website: www.yvonnevanderloo.nl