Kinderfeestjes

Het is feest bij Eef!
Bij Eef is het iedere dag feest! Op iedere dag na schooltijd én in het weekend staat ons team klaar om jou, samen met je vriendjes en vriendinnetjes, een onvergetelijke dag te bezorgen. De feestjes worden op iedere door jou gekozen locatie in Amsterdam georganiseerd.

Een prinsen- of prinsessenfeestje, koekjes of cupcakes versieren, Oud-Hollandse spelletjes, knutselen, mini-disco en nog veel meer! Andere wensen? Laat het ons weten en we regelen het! 

Veel plezier met het uitzoeken van je feestje!

hartje

Fantasie-feestjes

sprookjes-verjaardagsfeestjeWil je helemaal opgaan in een sprookjeswereld, met prinsen en prinsessen? Of wil je een griezelfeestje met heksen? Kijk snel verder naar alle fantasie-feestjes!

Knutsel- en kookfeestjes

Fairy houseBen jij creatief? Houd jij van dingen versieren? Sieraden maken, met alle kinderen een speelhuis beschilderen, of cupcakes bakken? Kijk dan bij onze knutsel- en kookfeestjes!

Doe-feestjes

circus-kinderfeestjeLekker bezig zijn als een acrobaat in het circus, dansen in de minidisco, of een feestje met oud-Hollandse spelletjes. Of misschien toch goochelen! Kijk bij de doe-feestjes en doe je ding!

Glitter & Glamour

catwalk-verjaardagsfeestjeJij wil ‘stralen’. Het is tenslotte een feestje! Ga voor een musical-feest, of maak een opname van jouw favoriete popnummer. Kijk bij onze glitter- en glamour-feestjes 🙂

button1.png


Arrangementen

Bij een feestje hoort taart en iets lekkers! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw papa en mama relaxed van het feestje kunnen genieten. Gewoon een arrangement kiezen en smullen maar!

  1. Kids Only:
   Slagroomtaart, aardbeientaart, chocoladetaart of appeltaart en onbeperkt limonade.
   € 4,- per kind
  2. Kids Deluxe:
   Slagroomtaart, aardbeientaart, chocoladetaart of appeltaart, onbeperkt limonade, chips en een traktatiezakje.
   € 6,50- per kind
  3. Kids Healthy & Organic:
   Biologische suikervrije koekjes, snacks en onbeperkt limonade (ook suikervrij)
   € 7,- per kind
  4. Moms & Dads 
   Borrelhapjes en 1 drankje (koffie/thee/frisdrank)

   Chicken wings – Mini loempia’s – Bread with aioli, houmous and pesto – Cheese
   – Tortilla with dipsauce – Wraps with salmon, avocado, cucumber and chicken

   € 7,- p.p.

  5. Pancakes or fries
   Pannenkoeken met stroop of poedersuiker / frietjes met mayo & ketchup
   € 4,00 per kind / 
  6. Pancakes Extra
   Pannenkoeken met extra topping (spek/ham/kaas/appel/banaan/aardbeien)
   € 5,00 per kind 
  7. Funny Pancakes
   Onbeperkt pannenkoeken eten en versieren met kleine snoepjes                     €7,00 euro per kind
  8. Themataart
   Een prachtige op maat gemaakte themataart (stapeltaart is ook mogelijk), of cakepops maakt het feest voor de jarige extra speciaal. Prijs op aanvraag.

Extra opties: een ballonnen-kunstenaar, schmink-artiest en/of een echte prinses!

Onze Clown blaast en vouwt zo lang als je wilt ballonnen. Ze maakt allerlei vrolijke dieren. De kinderen mogen het zelf ook proberen. Cool!

Schminken als een vlinder, piraat of clown? Alles kan! De kinderen mogen een keuze maken uit echte glitters en steentjes om het design een ‘finishing touch’ te geven.

Prinses op je feestje? Heb jij altijd al eens een prinses op je feestje gewild? Bij Eef kan het! Vier jouw droomfeestje samen met een echte prinses! 

Prinses op feestje 3

Kom jij ook je feestje vieren?

Op zoek naar een onvergetelijk feestje? Geef dan snel al je wensen door. Druk op het hartje met de tekst ‘Plan mijn feestje!’ en vul het formulier in. Wij nemen daarna contact met je op om alles naar wens te regelen. 

hartjeDe kosten voor een feestje zijn € 22,50 per kind. Ieder feestje duurt ca. 2,5 uur, inclusief een pauze voor taart, zingen voor de jarige en cadeautjes uitpakken. Minimaal 6 kids en het maximum verschilt per feestje.

Mocht jouw eerste keus niet beschikbaar zijn, welke feestjes zou je dan leuk vinden? Geef minimaal 2 extra opties door en het liefst ook verschillende dagen en tijdstippen, dan is de kans het grootst dat wij je feestje kunnen verzorgen!

N.B.: het is niet toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen.

Feestjes nu bij jou thuis!
Waar wil jij je feestje graag geven? Op een mooie locatie of liever bij jou thuis? Eef helpt je graag met het vinden van een fijne locatie in heel Amsterdam. Thuis is natuurlijk ook handig! Eef zorgt dat alles wordt geregeld, van activiteit tot entertainment en catering en van opbouwen tot afbouw en na afloop natuurlijk opruimen. Zelfs schoonmaak behoort tot de opties zodat papa en mama alleen maar hoeven mee te genieten ;).

Neem contact op met Eef: 06-52595240, info@bijeefopijburg.nl. 

Tot snel!