Doe-feestjes

Lekker bezig zijn als een acrobaat in het circus, dansen in de minidisco, of een feestje met oud-Hollandse spelletjes. Of misschien toch goochelen! Plan een van onze doe-feestjes en doe je ding!

Kies het feestje van jouw dromen en wie weet komen al je wensen uit!

Circustheater 4+ 6+
circus-kinderfeestjeSpringen, draaien en buigen! Circustheater is een stoer en beweeglijk theaterfeestje met veel dans-, spel- en circuselementen. Spannende kunstjes leren, samenspelen, clowning, dansen en het spelen van dieren en/of personages.
hartje
Sportief en actief kinderfeestje!

Op zoek naar een sportief en actief turn-kinderfeestjekinderfeestje? Twee uur samen met je vriendjes sporten en spelen! En dat niet alleen.. we werken namelijk toe naar een echte Sport Theater voorstelling! Springen als een kangoeroe, op één been staan als ‘Piraatje Eenbeen’, rollen door de sneeuw en op je tenen sluipen langs de slapende draak. Wat verzinnen jullie? Ga samen met vriendjes op avontuur! En laat je papa of mama bij het ophalen zien wat je hebt gedaan.
hartje

Minidisco

minidisco-kinderfeestjeJa we gaan lekker dansen op de minidisco liedjes! Stilzitten gaat echt niet lukken.

Tijdens de minidisco gaan de voetjes van de vloer, handjes in de lucht. Dansen, zingen, swingen en springen. Tussendoor wat dansspelletjes zoals een soort stoelendans of standbeelden spel. En dan gaan we weer door we weer door met tsjoe-tsjoe -wa, hokey-cokey, superman en nog veeeeel meer.hartje

Oud Hollandse Spelletjes
zaklopenWie kent het niet? Die gezellige spelletjes die wij vroeger als kind tijdens onze verjaardagsfeestjes speelden. Ook nu vinden veel kinderen dit nog steeds fantastisch! Waarom? Het is actief, ze kunnen lekker bewegen, gek doen, spelen en lol maken. Wij hebben een heel repertoire aan spelletjes van zaklopen tot koekhappen, van stoelendans tot zakdoekje leggen. Een feest vol fun!hartje
Kinderyoga verjaardagsfeest

kinder-yoga-feestjeBen je op zoek naar een origineel feest voor je kind? Denk dan eens aan een kinderyoga verjaardagsfeest! De jarige mag zelf een thema kiezen voor zijn/haar yogafeest. Dat kan o.a. zijn: Frozen, zeemeerminnen, Winter, Jungle, op reis naar de maan en nog veel meer!

Het thema wordt uitgebeeld in de vorm van een avontuur. Tijdens de les wordt er binnen het thema van alles meegemaakt door de kinderen: dansen, yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, massages, yogaspelletjes en samen als afsluiting een super-grote-thema-tekening maken. Een hartjekinderyogafeest is een beleving die je niet snel zal vergeten!

Goochelen 8+ 10+
goochel-verjaardagsfeestje
Vind je de ‘Magische Winkel’ ook zo leuk? Of word jij de nieuwe Hans Klok? In dit feestje ontdek je de grootste goochel-geheimen. Je bedenkt en presenteert goocheltrucks en laat iedereen met zijn mond open staan. Er gaat van alles verdwijnen en tevoorschijn komen. Spannend! hartje

 


Arrangementen

Bij een feestje hoort taart en iets lekkers! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw papa en mama relaxed van het feestje kunnen genieten. Gewoon een arrangement kiezen en smullen maar!

  1. Kids Only:
   Slagroomtaart, aardbeientaart, chocoladetaart of appeltaart en onbeperkt limonade.
   € 4,- per kind
  2. Kids Deluxe:
   Slagroomtaart, aardbeientaart, chocoladetaart of appeltaart, onbeperkt limonade, chips en een traktatiezakje.
   € 6,50- per kind
  3. Kids Healthy & Organic:
   Biologische suikervrije koekjes, snacks en onbeperkt limonade (ook suikervrij)
   € 7,- per kind
  4. Moms & Dads
   Borrelhapjes en 1 drankje
   € 7,- p.p.
  5. Pancakes or fries
   Pannenkoeken met stroop of poedersuiker / frietjes met mayo & ketchup
   € 4,00 per kind / 
  6. Pancakes Extra
   Pannenkoeken met extra topping (spek/ham/kaas/appel/banaan/aardbeien)
   € 5,00 per kind 
  7. Funny Pancakes
   Onbeperkt pannenkoeken eten en versieren met kleine snoepjes                     €7,00 euro per kind
  8. Themataart
   Een prachtige op maat gemaakte themataart (stapeltaart is ook mogelijk), of cakepops maakt het feest voor de jarige extra speciaal. Prijs op aanvraag.

Extra opties: een ballonnen-kunstenaar, schmink-artiest en/of een echte prinses!

Onze Clown blaast en vouwt zo lang als je wilt ballonnen. Ze maakt allerlei vrolijke dieren. De kinderen mogen het zelf ook proberen. Cool!

Schminken als een vlinder, piraat of clown? Alles kan! De kinderen mogen een keuze maken uit echte glitters en steentjes om het design een ‘finishing touch’ te geven.

Prinses op je feestje? Heb jij altijd al eens een prinses op je feestje gewild? Bij Eef kan het! Vier jouw droomfeestje samen met een echte prinses! 

Prinses op feestje 3

Kom jij ook je feestje vieren?

Op zoek naar een onvergetelijk feestje? Geef dan snel al je wensen door. Druk op het hartje met de tekst ‘Plan mijn feestje!’ en vul het formulier in. Wij nemen daarna contact met je op om alles naar wens te regelen. 

hartjeDe kosten voor een feestje zijn € 22,50 per kind. Ieder feestje duurt ca. 2,5 uur, inclusief een pauze voor taart, zingen voor de jarige en cadeautjes uitpakken. Minimaal 6 kids en het maximum verschilt per feestje.

Mocht jouw eerste keus niet beschikbaar zijn, welke feestjes zou je dan leuk vinden? Geef minimaal 2 extra opties door en het liefst ook verschillende dagen en tijdstippen, dan is de kans het grootst dat wij je feestje kunnen verzorgen!

N.B.: het is niet toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen.

Ruimte huren voor je feestje?
Dat kan natuurlijk ook! Onze prachtige ruimte (60 m2) kost € 25,00 per uur. Je mag dan ook zelf voor taart, eten en drinken zorgen. Bekijk hier foto’s van onze ruimtes.

Neem contact op met Eef: 06-52595240, info@bijeefopijburg.nl. 

Tot snel!