Glitter & Glamour

Jij wil ‘stralen’. Het is tenslotte een feestje! Ga voor een musical-feestje, of maak een opname van jouw favoriete popnummer. Kijk hier maar eens naar onze glitter- en glamour-feestjes 🙂

Kies het feestje van jouw dromen en wie weet komen al je wensen uit!

Musicalsterren 8+ 10+ 12+
Moviestar Summerschool 3Stralen als een echte musicalster! Zingen, dansen én acteren. Met zijn allen ga je aan de slag om je eigen versie van een bestaande hartjemusical op het podium te zetten. Lekker zingen van ‘De zon die schijnt morgen!’ (Annie). Met als eindresultaat: een super leuke presentatie van de musical voor je vrienden en familie.
Popstarfeest 6 t/m 12 jaar 
popster
Droom jij ervan om een popstar te zijn? Wat let je: ‘LET’s GET LOUD!’ Tijdens het popstar-kinderfeestje ga je samen met je vrienden en vriendinnen allerlei hits zingen en ja echt …  je eigen cd opnemen! Met een professionele opname microfoon mag je in onze feest-studio aan de gang. hartjeDe cd (of digi-bestand) krijg je natuurlijk mee naar huis. Zo heb je een middag vol plezier en een swingende herinnering! 
Drama Queen/King 7 t/m 12 jaar
DRAMA-QUEENKING feest
Is jouw motto: ‘Let me entertain you!’ en droom jij van een hoofdrol in je eigen voorstelling? Kies dan voor het drama Queen/King feestje en maak samen met je vrienden en vriendinnen je eigen theater voorstelling! hartjeAls het publiek binnenstroomten de spanning stijgt, sluiten we de dag af met een voorstelling, waarbij een staande ovatie niet kan ontbreken.
Catwalk & filmpje 10+ 12+
Victoria's Secret 2009 Fashion Show
Heb jij ster-allures? Wil jij als een ster met bijzondere kleding en mooie make-up in de spotlights? Dan is dit verkleedfeestje echt iets voor jou! Wij zetten diverse outfits voor je klaar en accessoires (je weet wel: hoedjes, sjaaltjes en bling-bling om je outfit helemaal af te maken). Dat wordt passen, passen en nog eens passen. Tot slot ga je de cat-walk op. Camera’s draaien… Pak je kans en ‘be a star’…… Thuis kun je met het filmpje nagenieten 😉 hartje
Dansfeestje! 6 t/m 12 jaar
kinderfeestje dans 1
So you think you can dance? Laat dat maar zien dan op jouw eigen dans-kinderfeestje! Maak samen met je vrienden en vriendinnen je eigen ‘choreografie’ (een duur woord voor alle dansje-pasjes die je instudeert!). Al spelend maak je een te gekke dansshow. Als het publiek binnenstroomt, zal je de sterren van de hemel dansen! hartje 
Super Troupar Karaoke feestje 8 t/m 15 jaar

karaoke discoWil jij lekker met je voetjes van de vloer? Dat gaat wel lukken met het super trouper karaoke disco feest! Je gaat in groepjes ‘battelen’ in verschillende spelletjes en zo ontstaat er in een mum van tijd een groot feest. Trek je meest feestelijke outfit aan en schraap je keel, want dit wordt een feest om nooit te vergeten.hartje Als iedereen op de dansvloer staat, kan je natuurlijk je lievelingsmuziek aanvragen bij de DJ. Kortom; voor de echte feestbeesten, niet zomaar een discofeest, maar een discofeest met een hoog entertainmentgehalte.
 

 


Arrangementen

Bij een feestje hoort taart en iets lekkers! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw papa en mama relaxed van het feestje kunnen genieten. Gewoon een arrangement kiezen en smullen maar!

  1. Kids Only:
   Slagroomtaart, aardbeientaart, chocoladetaart of appeltaart en onbeperkt limonade.
   € 4,- per kind
  2. Kids Deluxe:
   Slagroomtaart, aardbeientaart, chocoladetaart of appeltaart, onbeperkt limonade, chips en een traktatiezakje.
   € 6,50- per kind
  3. Kids Healthy & Organic:
   Biologische suikervrije koekjes, snacks en onbeperkt limonade (ook suikervrij)
   € 7,- per kind
  4. Moms & Dads
   Borrelhapjes en 1 drankje
   € 7,- p.p.
  5. Pancakes or fries
   Pannenkoeken met stroop of poedersuiker / frietjes met mayo & ketchup
   € 4,00 per kind / 
  6. Pancakes Extra
   Pannenkoeken met extra topping (spek/ham/kaas/appel/banaan/aardbeien)
   € 5,00 per kind 
  7. Funny Pancakes
   Onbeperkt pannenkoeken eten en versieren met kleine snoepjes                     €7,00 euro per kind
  8. Themataart
   Een prachtige op maat gemaakte themataart (stapeltaart is ook mogelijk), of cakepops maakt het feest voor de jarige extra speciaal. Prijs op aanvraag.

Extra opties: een ballonnen-kunstenaar, schmink-artiest en/of een echte prinses!

Onze Clown blaast en vouwt zo lang als je wilt ballonnen. Ze maakt allerlei vrolijke dieren. De kinderen mogen het zelf ook proberen. Cool!

Schminken als een vlinder, piraat of clown? Alles kan! De kinderen mogen een keuze maken uit echte glitters en steentjes om het design een ‘finishing touch’ te geven.

Prinses op je feestje? Heb jij altijd al eens een prinses op je feestje gewild? Bij Eef kan het! Vier jouw droomfeestje samen met een echte prinses! 

Prinses op feestje 3

Kom jij ook je feestje vieren?

Op zoek naar een onvergetelijk feestje? Geef dan snel al je wensen door. Druk op het hartje met de tekst ‘Plan mijn feestje!’ en vul het formulier in. Wij nemen daarna contact met je op om alles naar wens te regelen. 

hartjeDe kosten voor een feestje zijn € 22,50 per kind. Ieder feestje duurt ca. 2,5 uur, inclusief een pauze voor taart, zingen voor de jarige en cadeautjes uitpakken. Minimaal 6 kids en het maximum verschilt per feestje.

Mocht jouw eerste keus niet beschikbaar zijn, welke feestjes zou je dan leuk vinden? Geef minimaal 2 extra opties door en het liefst ook verschillende dagen en tijdstippen, dan is de kans het grootst dat wij je feestje kunnen verzorgen!

N.B.: het is niet toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen.

Ruimte huren voor je feestje?
Dat kan natuurlijk ook! Onze prachtige ruimte (60 m2) kost € 25,00 per uur. Je mag dan ook zelf voor taart, eten en drinken zorgen. Bekijk hier foto’s van onze ruimtes.

Neem contact op met Eef: 06-52595240, info@bijeefopijburg.nl. 

Tot snel!