Knutsel- en kookfeestjes

Ben jij creatief? Houd jij van dingen versieren? Sieraden maken, een speelhuis beschilderen, of cupcakes bakken? Kijk dan maar eens naar deze knutsel- en kookfeestjes!

Kies het feestje van jouw dromen en wie weet komen al je wensen uit!

Sieraden maken
hartjePrincess-licht-roze-510x600Ben je lekker creatief en houd je van mooie sieraden? Voor meisjes vanaf een jaar of vijf is dit een leuke workshop. Je mag wel drie armbandjes en een ketting, of een mooie sleutelhanger/ tashanger maken. Er zijn allerlei vormen en kleuren kralen. Zo maak je helemaal je eigen stijl!
Unicorn cupcakes, koekjes & cake pops versieren (ander thema in overleg)

cake pop unicornHoud je van bakken, versieren en lekker snoepen? Dan is dit het perfecte feestje voor jou! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes bak je cupcakes, koekjes en cake-pops in een bepaald thema. Bijvoorbeeld van die lieve Unicorns, maar een ander thema mag natuurlijk ook.

hartjeJe versiert de cakes en koekjes en na afloop krijg je een ‘goodiebag’ met al je mooie kunstwerkjes mee naar huis. (Als je ze ze dan nog niet hebt opgegeten!)

Schilderfeestje

Schilderfeestje 8

Schilderen vinden veel kinderen leuk, zowel jongens als meisjes. Lekker met verf aan de gang. Vooraf spreken we een thema af. Wat dacht je van vlinders, of gekke dieren? De docent maakt sjablonen op doek. hartjeTijdens het feestje krijg je kwasten en alle kleuren van de regenboog. Tot slot neem je een waar kunstwerk mee naar huis!

Speelhuisje schilderen

Fairy house

In dit te gekke feestje beschilderen de kinderen gezellig samen een kartonnen speelhuis. Dit kan in verschillende vormen: bijvoorbeeld een kasteel, een huisje, of een raket! Ook hebben de huisjes diverse designs. hartjeSuperleuk om samen te doen en aan het eind van het feestje krijgt de jarige het huisje mee naar huis. Zo kun je met je vriendjes en vriendinnetjes nog heel veel plezier beleven!

Moviestar-film-feestje 6 t/m 12 jaar
Moviestar Summerschool 5Voor 1 dag filmster zijn? Beland tijdens het moviestar-film-feestje op een echte filmset om daar samen met je vrienden en vriendinnen je eigen film te maken. Schrijf en bedenk je eigen scenario, grijp die camera en speel de hoofdrol in je eigen avontuur. hartjeEen kinderfeestje film maken staat garant voor een creatieve middag waarbij plezier voorop staat.


Arrangementen

Bij een feestje hoort taart en iets lekkers! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw papa en mama relaxed van het feestje kunnen genieten. Gewoon een arrangement kiezen en smullen maar!

  1. Kids Only:
   Slagroomtaart, aardbeientaart, chocoladetaart of appeltaart en onbeperkt limonade.
   € 4,- per kind
  2. Kids Deluxe:
   Slagroomtaart, aardbeientaart, chocoladetaart of appeltaart, onbeperkt limonade, chips en een traktatiezakje.
   € 6,50- per kind
  3. Kids Healthy & Organic:
   Biologische suikervrije koekjes, snacks en onbeperkt limonade (ook suikervrij)
   € 7,- per kind
  4. Moms & Dads
   Borrelhapjes en 1 drankje
   € 7,- p.p.
  5. Pancakes or fries
   Pannenkoeken met stroop of poedersuiker / frietjes met mayo & ketchup
   € 4,00 per kind / 
  6. Pancakes Extra
   Pannenkoeken met extra topping (spek/ham/kaas/appel/banaan/aardbeien)
   € 5,00 per kind 
  7. Funny Pancakes
   Onbeperkt pannenkoeken eten en versieren met kleine snoepjes                     €7,00 euro per kind
  8. Themataart
   Een prachtige op maat gemaakte themataart (stapeltaart is ook mogelijk), of cakepops maakt het feest voor de jarige extra speciaal. Prijs op aanvraag.

Extra opties: een ballonnen-kunstenaar, schmink-artiest en/of een echte prinses!

Onze Clown blaast en vouwt zo lang als je wilt ballonnen. Ze maakt allerlei vrolijke dieren. De kinderen mogen het zelf ook proberen. Cool!

Schminken als een vlinder, piraat of clown? Alles kan! De kinderen mogen een keuze maken uit echte glitters en steentjes om het design een ‘finishing touch’ te geven.

Prinses op je feestje? Heb jij altijd al eens een prinses op je feestje gewild? Bij Eef kan het! Vier jouw droomfeestje samen met een echte prinses! 

Prinses op feestje 3

Kom jij ook je feestje vieren?

Op zoek naar een onvergetelijk feestje? Geef dan snel al je wensen door. Druk op het hartje met de tekst ‘Plan mijn feestje!’ en vul het formulier in. Wij nemen daarna contact met je op om alles naar wens te regelen. 

hartjeDe kosten voor een feestje zijn € 22,50 per kind. Ieder feestje duurt ca. 2,5 uur, inclusief een pauze voor taart, zingen voor de jarige en cadeautjes uitpakken. Minimaal 6 kids en het maximum verschilt per feestje.

Mocht jouw eerste keus niet beschikbaar zijn, welke feestjes zou je dan leuk vinden? Geef minimaal 2 extra opties door en het liefst ook verschillende dagen en tijdstippen, dan is de kans het grootst dat wij je feestje kunnen verzorgen!

N.B.: het is niet toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen.

Ruimte huren voor je feestje?
Dat kan natuurlijk ook! Onze prachtige ruimte (60 m2) kost € 25,00 per uur. Je mag dan ook zelf voor taart, eten en drinken zorgen. Bekijk hier foto’s van onze ruimtes.

Neem contact op met Eef: 06-52595240, info@bijeefopijburg.nl. 

Tot snel!