Kinderfeestjes

Bij Eef is het (bijna) iedere dag feest!
Op zaterdag en zondag van 11.00 uur en op woensdag en vrijdag vanaf 14.30 staat ons team klaar om jou, samen met je vriendjes en vriendinnetjes, een onvergetelijke dag te bezorgen. Een prinsen- of prinsessenfeestje, koekjes of cupcakejes versieren, Oud Hollandse spelletjes, dansen, knutselen, mini-disco, muziek maken en nog veel meer! Bedenk het en het is mogelijk! Opgehangen slingers, ballonnen, en een versierde verjaardagsstoel staan voor je klaar.

Kies het feestje van jouw dromen en wie weet komen al je wensen uit!

Sportief en actief kinderfeestje!
Op zoek naar een sportief en actief turn-kinderfeestjekinderfeestje? Twee uur samen met je vriendjes sporten en spelen! En dat niet alleen.. we werken namelijk toe naar een echte Sport Theater voorstelling! Springen als een kangoeroe, op één been staan als Piraatje Eenbeen, rollen door de sneeuw en op je tenen sluipen langs de slapende draak. Wat verzinnen jullie? Ga samen met leeftijdsgenootjes op avontuur! En laat je papa of mama bij het ophalen zien wat je hebt gedaan.

kinder-yoga-feestje

Kinderyoga verjaardagsfeest
Ben je op zoek naar een origineel feest voor je kind? Denk dan eens aan een kinderyoga verjaardagsfeest! De jarige mag zelf een thema kiezen voor zijn/haar yogafeest. Dat kan o.a. zijn: Frozen, zeemeerminnen, Winter, Jungle, op reis naar de maan en nog veel meer! Het thema wordt uitgebeeld in de vorm van een avontuur. Tijdens de les wordt er binnen het thema van alles meegemaakt door de kinderen: dansen, yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, massages, yogaspelletjes en samen als afsluiting een super-grote-thema-tekening maken. Een kinderyogafeest is een beleving die je niet snel zal vergeten!

minidisco-kinderfeestje

Minidisco

Ja we gaan lekker dansen op minidisco liedjes. Stilzitten gaat echt niet lukken. Tijdens de minidisco gaan de voetjes van de vloer, handjes in de lucht. Dansen, zingen, swingen en springen. Tussendoor wat dansspelletjes zoals een soort stoelendans of standbeelden spel. En dan gaan we weer door we weer door met tsjoe tsjoe wa, hokey cokey, superman en nog veeeeel meer.

 

 

Sieraden maken 
Ben je lekker creatief en hou je van mooie sieraden? Voor meisjes vanaf ca 5 jaar is dit een hele leuke workshop waarin je drie armbandjes en een ketting maakt of een mooie sleutelhanger/tashanger. De setjes kunnen in de verschillende kleuren worden gemaakt.

 

 

Unicorn cupcakes, koekjes & cake pops versieren (ander thema in overleg)
Hou je van bakken, versieren en lekker snoepen? Dan is dit het perfecte feestje voor jou! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes bak je cupcakes, koekjes en cake pops in een bepaald thema. Een van onze thema’s is Unicorns en in overleg is een ander thema ook mogelijk. Je versiert cake pops, cupcakes en koekjes in deze thema’s en krijgt na afloop een goodiebag met je mooie kunstwerkjes mee om thuis lekker op te eten!

 

 

Schilderfeestje
Bijna alle kinderen houden wel van schilderen, jongens en meisjes. Voorafgaand aan het feestje spreken wij een thema af en maakt de docent van te voren sjablonen op doek. Tijdens het feestje maken de kids hier hun eigen creatie van en nemen allemaal hun eigen kunstwerk mee naar huis!

 

 

Oud Hollandse Spelletjes
Wie kent het niet? Die gezellige spelletjes die wij vroeger als kind tijdens onze verjaardagsfeestjes speelden. Ook nu vinden veel kinderen dit nog steeds fantastisch! Waarom? Het is actief, ze kunnen lekker bewegen, gek doen, spelen en lol maken. Wij hebben een heel repertoire aan spelletjes van zaklopen tot koekhappen, van stoelendans tot zakdoekje leggen dat onder enthousiaste leiding een feest vol fun geeft!

 

 

Speelhuisje schilderen
In dit te gekke feestje beschilderen de kinderen samen een kartonnen speelhuis. Dit kan in verschillende vormen en thema’s: bijvoorbeeld een raket, kasteel of huisje met diverse designs. Ontzettend leuk om samen te doen en aan het eind van het feestje krijgt de jarige het als cadeau mee naar huis om samen met de vriendjes en vriendinnetjes nog heel veel plezier mee te beleven!

 

 

kinderfeestje-schminken

Peuterparade 2+ 3+
Peuterparade is een eerste kennismaking met theater, genieten en samenspelen. Met bekende liedjes, verhalen, nieuwe thema’s of spannend materiaal wordt er lustig op los gefantaseerd en uitgebeeld… De kinderen kunnen uitbundig meedoen of rustig meekijken vanaf een veilig plekje op schoot.

sprookjes-verjaardagsfeestje

 

Sprookjesbos 4+ 6+
Er was eens… In dit sprookjestheater feestje ontdek je bekende en minder bekende sprookjes. Veel meespeeltheater, liedjes en rijmpjes. In de sprookjeswereld is bijna alles mogelijk, maar gelukkig loopt het wel altijd goed af!

 

 

Prinsen en prinsessen feestje 4+ 6+ door Jeugdtheaterschool TIJ
“Nog niet zo heel  lang geleden werd er een groots feest georganiseerd voor de verjaardag van de prins/prinses van IJburg. Uit alle windstreken en koninkrijken kwamen prinsen en prinsessen naar het bal. Ze dansten, speelden en zongen… “In dit sprookjestheater feestje ontdek je bekende en minder bekende sprookjes. Met veel meespeeltheater, liedjes en rijmpjes. In de sprookjeswereld is bijna alles mogelijk, maar gelukkig loopt het wel altijd goed af!

Bij het prinsen en prinsessen feest trekken de kinderen de mooiste kleren aan, spelen ze echte prinsen en prinsessen en stelen de show! 

305310.jpg

Toon Tellegen (dierenverhalen) 4+ 6+
“Beste dieren,  wie weet hoe mijn verjaardag eruit ziet? Ik zoek hem namelijk… de hazelmuis”. De hazelmuis wil heel graag jarig zijn… Maar hoe word je jarig?! En wat is daarvoor nodig? De andere dieren komen Hazelmuis leren om jarig te zijn en zij bouwen samen een groots feest.

circus-kinderfeestje

Circustheater 4+ 6+
Springen, draaien en buigen! Circustheater is een stoere en beweeglijke theaterfeestje met veel dans-, spel- en circuselementen. Spannende kunstjes leren, samenspelen, clowning, dansen en het spelen van dieren en/of personages.

Ruige Rakkers – Russisch Sprookje 4 t/m 99 jaar
Baba Jaga is een boze heks en ze houdt van kinderen, ze vindt ze lekker om op te eten. Wil je leren om Baba Jaga te verjagen? Wil je meerijden op ’n slee met Ivan? Wil je weten wat je allemaal aan de pratendRuige Rakkerse snoek kan vragen? Het muzieksprookje van Baba-Jaga is een interactieve muziekvoorstelling op basis van magische Russische sprookjes voor de hele familie.

De oeroude Russische sprookjes worden verteld en begeleid door muziek en klankschaap. Kinderen leren luisteren naar de muziek en het verhaal. Kinderen en ouders krijgen een actieve rol in het verhaal door de klanken van hun instrumentjes en hun eigen stem. Ze mogen een eigen instrument meenemen of krijgen er een uitgedeeld.

superhelden-kinderfeestje

De grote superheldenworkshop 6+ 8+ 10+
In dit creatieve theaterfeestje ga je een heldhaftige superheld spelen. Iedere superheld heeft een aantal dingen waar hij of zij even goed over na heeft moeten denken. Je superheldennaam bijvoorbeeld. Als je de verkeerde naam kiest, dan gaan de slechteriken je niet eng vinden… In dit feestje ontwikkel je jouw eigen superheldenidentiteit!

 

goochel-verjaardagsfeestje

Goochelen 8+ 10+
Vind je de ‘Magische Winkel’ ook zo leuk? Of wordt jij de nieuwe Hans Klok? Goochelen kun je leren! Bedenk en presenteert goocheltrucks en laat iedereen met zijn mond open staan. Tijdens dit goochelfeestje leer je geheime goocheltrucks en ….. hoe je deze kunt presenteren!

 

 

 

Musicalsterren 8+ 10+ 12+catwalk-verjaardagsfeestje
Stralen als een echte musicalster! Zingen, dansen én acteren. Met zijn allen ga je aan de slag om je eigen versie van een bestaande musical op het podium te zetten. Met als eindresultaat: een super leuke presentatie van de musical voor je vrienden en familie.

catwalk-verjaardagsfeestje1

 

 

 

 

 

 

Catwalk & filmpje 10+ 12+
Altijd al met bijzondere kleding , mooie make up en als een ster jezelf te willen en…. te durven presenteren? Dan is dit verkleedfeestje echt iets voor jou! Pak je kans en ‘being a star’……

 

 

POPSTAR feestje

Popstar feest 6 t/m 12 jaar
Denk jij wel eens: “let’s get loud!” en droom jij ervan om popstar te zijn? Kies dan voor het Popstar feestje. Tijdens het popstar kinderfeestje ga je samen met je vrienden en vriendinnen een cd opnemen. En dat met je eigen professionele opname microfoon. Je eigen cd opnemen tijdens je kinderfeestje, een middag vol plezier is verzekerd!

DRAMA-QUEENKING feest

Drama Queen/King 7 t/m 12 jaar
Denk jij wel eens: Let me entertain you!’ en droom jij van een hoofdrol in je eigen voorstelling? Kies dan voor het drama Queen/King feestje en maak samen met je vrienden en vriendinnen je eigen theater voorstelling! Als het publiek binnen stroomt, de spanning stijgt, sluiten we de dag af met een voorstelling, waarbij een staande ovatie niet kan ontbreken.

kinderfeestje dans 1Dansfeestje! 6 t/m 12 jaar
So you think you can dance? Laat maar zien dan op jouw eigen dans kinderfeestje! Maak samen met je vrienden en vriendinnen je eigen dansvoorstelling. Als het publiek binnenstroomt, zal je de sterren van de hemel dansen! En een groots dansfestijn is een feit op je eigen dansfeest.

Moviestar summerschool 4

 

Moviestar feestje 6 t/m 12 jaar
Voor 1 dag filmster zijn? Beland tijdens het moviestar film kinderfeestje op een echte filmset om daar samen met je vrienden en vriendinnen je eigen film te maken. Schrijf en bedenk je eigen scenario, grijp die camera en speel de hoofdrol in je eigen avontuur. Een kinderfeestje film maken staat garant voor een creatieve middag waarbij plezier voorop staat.

 

 

 

karaoke discoSuper Troupar Karaoke feestje 8 t/m 15 jaar
Wil jij lekker met je voetjes van de vloer? Tijdens het super trouper karaoke disco kinderfeest zal in een mum van tijd een groot feest ontstaan. Met de interactieve karaoke show wordt een groot beroep gedaan op de feestgangers, door te battelen in verschillende spelletjes! Trek je feestelijke outfit aan en schraap je keel, want dit wordt een karaoke kinderfeestje om nooit te vergeten. In mum van tijd verandert de woonkamer of schuur in discosferen, vanaf dan kan het disco kinderfeest losbarsten en kun je natuurlijk je lievelingsmuziek aanvragen bij de DJ. Kortom; voor de echte feestbeesten, niet zomaar een discofeest, maar met hoog entertainmentgehalte.

Clown Lulu

Balonnen kunstenaar
Modelleerballon: Clown Lu-Lu blaast, vouwt en deelt voor 1 uur lang onbeperkt leuke ballon modellen uit!! Van clown Lu-Lu mogen de kinderen het natuurlijk ook zelf proberen, is dat niet cooooool!

feestoppas schmink

Schminken
Schminken als een vlinder, piraat of clown? Alles kan! De kinderen mogen een keuze maken uit glitters en steentjes om de design een”finishing touch” te geven.

 

Arrangementen

 

Arrangementen
Ja, onze chef zorgt ervoor dat jouw papa en mama ook relaxed van het feestje kunnen genieten! Daarom kun je uit onderstaande arrangementen kiezen:

  1. Kids Only:
   Slagroomtaart, aardbeientaart, chocoladetaart of appeltaart en onbeperkt limonade.
   € 4,- per kind
  2. Kids Deluxe:
   Slagroomtaart, aardbeientaart, chocoladetaart of appeltaart, onbeperkt limonade, chips en een traktatiezakje.
   € 6,- per kind
  3. Kids Healthy & Organic:
   Biologische suikervrije koekjes, snacks en onbeperkt limonade (ook suikervrij)
   € 7,- per kind
  4. Moms & Dads
   Borrelhapjes en 1 drankje
   € 7,- p.p.
  5. Pancakes or fries
   Pannenkoeken met stroop of poedersuiker / frietjes met mayo & ketchup
   € 4,00 per kind / 
  6. Pancakes Extra
   Pannenkoeken met extra topping (spek/ham/kaas/appel/banaan/aardbeien)
   € 5,00 per kind 
  7. Funny Pancakes
   Onbeperkt pannenkoeken eten en versieren met kleine snoepjes                     €7,00 euro per kind

Op aanvraag is het mogelijk om een op maat gemaakte themataart (stapeltaart is ook mogelijk) of cakepops te laten ontwerpen. Taart v.a. € 65,- en cake pops v.a. €45 euro.

kinderfeestje1

Kom jij ook je feestje vieren?
Op zoek naar een onvergetelijk feestje? Geef dan snel al je wensen door via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles door te nemen. 

De kosten voor ieder feestje zijn € 22,50 per kind. Ieder feestje duurt ca. 2,5 uur, inclusief een pauze voor taart, zingen voor de jarige en cadeautjes uitpakken. Minimaal 6 kids en maximum verschilt per feestje.

Mocht jouw eerste keus niet beschikbaar zijn, welke feestjes zou je dan leuk vinden? Geef minimaal 2 extra opties op en het liefst ook verschillende dagen en tijdstippen, dan is de kans het grootst dat wij je feestje kunnen verzorgen!

N.B.: het is niet toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen.

Ruimte huren voor je feestje?
Dat kan natuurlijk ook! Onze prachtige ruimte (60 m2) 

FullSizeRender

kost € 25,00 per uur. Je mag dan ook zelf voor taart, eten en drinken zorgen. Bekijk hier foto’s van onze ruimtes.

Neem contact op met Eef: 06-52595240, info@bijeefopijburg.nl of druk op de button hiernaast en vul op het formulier alvast al je wensen in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.