Medium/Spiritueel Coach

Casandra

Hallo mooi mens,

Mijn naam is  Casandra la Cruz en ik ben spiritueel/intuïtief gesprekscoach. Na vele omwegen heeft mijn leven mij naar mijn spirituele pad geleid. Sindskort geef ik spirituele consulten/reading bij Bij Eef op IJburg.

hartje opsommingsteken Wat is een spiritueel/intuïtief gesprekscoach? Even als  geruststelling. Wat ik doe heeft absoluut niks met voodoo of één bepaalde religie  te maken. Als spiritueel/intuïtief gesprekscoach krijg ik tijdens mijn consulten allerlei informatie van mijn cliënten binnen.  Deze informaties krijg ik door met behulp van mijn spirituele gidsen. Wat ik binnenkrijg kan per persoon verschillen van werk gerelateerde tot aan familie situaties toe.

hartje opsommingsteken Hoe ziet een consult eruit? 
Een consult is niks anders dan een gesprek. U hoeft helemaal niks te doen of mee te nemen.

U mag tijdens ons consult vragen stellen. Houdt u rekening dat u niet te horen krijg wat u graag wilt horen, maar wel wat ik doorkrijg.

hartje opsommingsteken Wat doe ik niet. 
Ik ben geen toekomstvoorspeller. Ik geef u alleen door wat ik via mijn gidsen en de engelen doorkrijg. Dat is energetisch gezien hetgene wat u op dat moment nodig heeft. Ik ga niet vertellen dat uw geliefde weer bij u terugkomt of dat u de staatsloterij gaat winnen. 
Ik ga zeker geen medische  uitspraken doen. U moet ten alle tijden uw huisarts raadplegen bij medische klachten.

hartje opsommingsteken Voor wie is mijn consult bestemd? 
Voor personen die vastzitten en niet weten hoe ze verder moeten. 
Voor personen die op spiritueel gebied met vragen rondlopen.

Nieuwsgierig zijn mag, maar kom niet naar mijn consult als u vooraf al niet openstaat om dingen te horen die u wellicht niet graag wilt horen.

hartje opsommingsteken Verdere informatie 
Discretie en vertrouwen staan centraal bij mij als mens en gesprekscoach. Alles wat in ons consult besproken wordt, zal dan ook tussen u en mij blijven.

Ik werk graag  1 op 1. U kunt natuurlijk altijd 1 persoon als steun meenemen, maar onthoudt dat ik dan alleen voor u met mijn consult bezig ben en niet voor die ander persoon.

Mocht u naar aanleiding van de informatie toch nog  vragen hebben, dan kunt u mij gerust bellen op 06-48198342.

Namasté hartje opsommingsteken

Casandra