Mom workout Challenge

Nog heeeeel even en dan is het zover! Dan ga ik de challenge met mijzelf aan om eindelijk van die zwangerschapskilootjes af te komen.

Om te beginnen ga ik afkicken van suiker… Afkicken, je leest het goed. Suiker is namelijk super verslavend. Er is een onderzoekje gedaan waarbij een groep ratten werd getest. De ene helft kreeg heroïne toegediend en de andere helft suiker. En wat bleek? De ratten die suiker kregen vertoonden verslaafder gedrag dan de ratten die heroïne hadden gekregen. Nu ben ik geen voorstander van dierproeven, maar interessant is het natuurlijk wel!

En confronterend. Want in hoeverre heb ik dan eigenlijk controle over mijn eigen gedrag en wordt ik zonder daar bewust van te zijn gestuurd door fysieke mechanismen? Nog los van de emotionele en psychische factoren?

Daar wil ik in deze challenge heel graag achterkomen. Ook wil ik graag leren welke onderliggende gedachten en emoties mij ertoe aanzetten om momenten te hebben dat ik eet terwijl ik dat eigenlijk niet wil.

En samen is voor mij altijd fijner dan alleen. Daarom komt Matthea Osinga in het nieuwe jaar weer haar cursus Healthy Weight, More Energy geven!
Wil je meedoen? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Naast voeding samen trainen? Op Woensdagochtend om 11.00 uur en vrijdagochtend om 9.00 uur geven we vanaf 10 januari een kickstart aan onze dag met personal trainer Steve Relyveld. Kindje thuis? Geen excuus! Die kan Bij Eef terecht voor een lesje Peuter Zumba (woensdag) en Peuter Yoga (vrijdag) of even fijn bij onze Nanny!