Nanny worden bij Eef op IJburg

Bij Eef op IJburg vinden wij het belangrijk dat kinderen zich veilig kunnen ontwikkelen. Als je Nanny wilt worden bij Eef vinden wij het daarom nodig dat jij enige ervaring hebt met kinderen en meedenkt met het gezin. Ook vind je het leuk om met kinderen te om te gaan! Je bent flexibel, betrouwbaar en helpt graag mee met de huishoudelijke klusjes. Je vindt het leuk om met de kids te spelen en ze te verzorgen! 

Checklist nanny.png
Nanny
Als Nanny heb je ervaring met kinderen, je beschikt over goede referenties en een ‘Verklaring omtrent gedrag’. Enkele taken: je helpt met huiswerk, haalt de kinderen van de opvang of van school en/of je brengt ze naar naschoolse activiteiten. Je helpt mee met huishoudelijke klusjes zoals koken en opruimen. Op deze manier ben je een verlichting voor het gezin.

Manny 
Een Manny is een mannelijke ‘Nanny’. Hij houdt van sporten, stoeien en grapjes maken! De taken en eisen zijn natuurlijk hetzelfde als bij de Nanny. Wellicht leuk voor de meer avontuurlijke kinderen. 


Nanny +/ Manny +

Als Nanny + / Manny + heb je ervaring met kinderen, je beschikt over goede referenties, een ‘Verklaring omtrent gedrag’ en een EHBO-certificaat. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je bent hoogopgeleid, of studerend. De taken zijn vergelijkbaar met die van de Nanny. Ook help je mee met huiswerk. 

Bij Eef gelden verschillende uurtarieven per dagdeel.

Tarieven Nanny/Manny Nanny + / Manny +
07:00 t/m 19:00 8,50 euro per uur 10,00 euro per uur
19:00 t/m 22:00 8,50 euro per uur 10,00 euro per uur
22:00 t/m 07:00 12,50 euro per uur 14,50 euro per uur

Bij meer dan drie kinderen krijgt de Nanny en Nanny + 5,- euro bruto per uur extra.

Let op!
Je past op als Nanny bij het gezin thuis en niet op de locatie van bij Eef op IJburg.
Lees de algemene voorwaarden. Voor meer informatie over dienstverlening aan huis klik op onderstaande link.

Regeling dienstverlening aan huis

 

Aanmelden als Nanny / Nanny + / Manny

 

 

Door je aan te melden, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden Nanny