Baby Fit & Fun

Wat is het?
Voor baby’s vanaf zes weken tot 1 jaar en hun papa of mama.

Mama’s, wil je even uit het voeden en verschoon ritme? In dit uurtje staat het plezier met je baby centraal én werk je actief aan je eigen herstel. Met oefeningen om je core te versterken en om je weer krachtig en energiek te voelen.

Papa’s, wil je een uurtje quality time met je baby? Ga samen sporten! In dit uurtje speel je met je baby en sport je op jouw niveau! Jong geleerd is oud gedaan. 

Wat gaan we doen?
Wat gaan we doen? Spelletjes gericht op de ontwikkeling van je kindje, en kracht en cardio oefeningen op jouw niveau. Tussendoor toch een luier verschonen? Geen probleem!

iris-foto

Over Iris
Training geven zat er al op jonge leeftijd in. Op mijn twaalfde gaf ik turntraining aan kinderen van vier tot twaalf jaar. Sinds twee jaar geef ik full body workouts aan onder andere zwangere dames en dames die na een bevalling weer ‘Back in Shape’ willen komen. Fases waarin het lichaam kwetsbaar is, en de juiste fysieke begeleiding nodig is.

Verder ben ik opgeleid als dramatherapeut. Een vorm waarbij je mensen (jong en oud) coacht met oefeningen en werkvormen uit het theater. Ook hierbij geldt: zet jezelf in beweging, laat je bloed stromen en leer van het moment.
Tijdens mijn werk in de kinderopvang heb ik veel te maken gehad met de ontwikkeling van het jonge kind. Ook heb ik theaterlessen en weerbaarheidstrainingen gegeven. Tijdens de Ouder en Kind Workouts combineer ik mijn kennis over de ontwikkeling van het jonge kind met mijn kennis als sporttrainer.

 


Bay Fit en Fun

Wanneer?
Maandag:
10.15 – 11.15 uur Baby Fit & Fun – Baby (6 weken tot 1 jaar)
Deze doorlopende les gaat van start op 11 juni 2018.

Wat kost het? 
Losse les       – €10,00
Tien lessen  – €100,00 –  (twaalf weken geldig)

 

button_ik-doe-mee