Personal Workout

Wat is het?
Wil jij weer goed in je vel zitten, je sterk, fit en gezond voelen? Bijvoorbeeld na een blessure, een zwangerschap of een periode van veel stress en vermoeidheid? Tijdens de P ersonal Workout staat jouw trainingsbehoefte voorop. In een één op één training gaan we ervoor zorgen dat jij jouw doelen dit jaar gaat behalen.

Voor wie geschikt?
Deze workout is geschikt voor mensen die graag met een personal coach willen trainen, op een moment dat hen het beste uitkomt. Ook geschikt voor zwangere dames en dames die net zijn bevallen (na zes tot acht weken mag je weer trainen).

Maak een afspraak voor een kennismakingstraining en ervaar dat sporten fijn kan zijn. Je kunt deze workout ook samen doen met een partner, vriendin of buurvrouw.

Wat kost het?
Eén persoon:

  • Eén uur – € 50 per uur.
  • Actie! Tien uur – € 400.
  • Kennismakingstraining – € 35 voor één uur.

Twee personen:

  • Eén uur – € 30 per persoon per uur.
  • Kennismakingstraining – € 20 per persoon voor één uur.

Deze Personal Workout is ook te boeken in combinatie met een Ouder en Kind Workout. Zo train je al snel twee keer per week!

Waar en wanneer?
Train je graag binnen of liever buiten? Het kan allebei. We verzamelen ‘Bij Eef’ in de Kiekstraat. Tijden en dagen in overleg.

iris-foto

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Iris
Training geven zat er al op jonge leeftijd in. Vanaf mijn tienerjaren gaf ik turntraining aan kinderen van vier tot twaalf jaar. Sinds twee jaar geef ik full body workouts, onder andere aan groepen zwangere dames en dames die na een bevalling weer ‘Back in Shape’ willen komen. Fases waarin het lichaam kwetsbaar is, en de juiste fysieke begeleiding nodig is.

Ook ben ik opgeleid als dramatherapeut. Een vorm van psychologische begeleiding waarbij je mensen coacht met oefeningen en werkvormen uit het theater. Ook hierbij geldt: zet jezelf in beweging, laat je bloed stromen en leer van dat moment. Op deze manier wordt een sport training meer dan alleen een set van fysieke oefeningen om je conditie te verbeteren en je spierkracht te vergroten. En lukt het jou om je doelen te behalen!

Contact & Aanmelden
Aanmelden voor één van de workouts? Neem contact met me op!


Email: irisplaat@gmail.com
Telefoon: 06-44347585

Facebook: Iris- Workouts voor Jong en Oud https://www.facebook.com/IrisWorkouts