Peuteryoga

Hi lieve lezer,

vrouwIk ben Fleur, ik tik begin april de 30 aan en heb 11 jaar geleden de liefde van mijn leven gevonden met wie ik al 6 jaar samenwoon in Amsterdam. Begin 2018 zullen we ons nieuwbouwhuis op het Zeeburgereiland betrekken.

Ik heb een passie voor yoga en volg een yin yoga docentenopleiding om mijn kennis te verdiepen in de filosofie, geschiedenis, anatomie en lesmethodiek. Naast deze passie, mediteer ik graag om me even terug te trekken uit de dagelijkse drukte. Verder ben ik gek op kindjes, houd ik van koken, sporten, lezen en dansen. Ook ben ik graag in de natuur, geniet ik van mooie muziek en vind ik het fijn om tijd te spenderen met familie & vrienden. Tot slot heb ik ook een grote interesse in voeding doordat ik zelf heb ervaren hoe veel impact voeding heeft op de fysieke en mentale gezondheid.

Met mijn zorgzame persoonlijkheid vind ik het fijn om iets voor anderen te kunnen betekenen wat er mede toe heeft geleid dat ik heel graag mijn enthousiasme voor yoga met iedereen wil delen. Doordat ik zelf zo veel positieve energie en mentale rust haal uit yoga kwam ik op het idee om peuteryoga lessen te ontwikkelen zodat zij hier al meteen profijt van kunnen hebben tijdens hun leuke ontwikkelingsfase. Ik vind het ontzettend leuk om kinderen kennis te laten maken met alle plezierige kanten van yoga. Mijn lessen zijn een feestje, plezier staat voorop en ondertussen maken we het lichaam sterker en de geest evenwichtiger met als resultaat blije mini jogi’s en jogini’s J Ik kijk er naar uit alle enthousiastelingen te ontmoeten en samen op avontuur te gaan. Namasté!  

WAT? Een uurtje peuteryoga bestaat naast actieve en rustgevende yogaoefeningen uit spelletjes spelen, verhaaltjes voorlezen, liedjes zingen, dansen en een creatieve activiteit. Op een speelse manier is er aandacht voor yogaoefeningen, de ademhaling, zintuigen, samenspel, muziek en massages.

WAAROM? Peuters ontdekken de wereld heel actief en beweeglijk. Naast de vele inspanningen en prikkels hebben ze ook ontspanning en rust nodig. Peuteryoga is heel geschikt om een balans te brengen tussen inspanning en ontspanning. Yoga maakt je lichaam soepel & sterk en helpt spanningen los te laten waardoor je concentratie, creativiteit en zelfvertrouwen toeneemt.

WANNEER? elke woensdag vanaf 8 maart 2017
VOOR WIE? alle peuters tussen de 2 en 4 jaar
HOE LAAT? 10:00 tot 11:00 uur
WAAR? Bij Eef Op IJburg, Kiekstraat 22-24, 1087 JD Amsterdam
HOEVEEL? €7.50 voor een losse les, €30 voor 5 lessen
Lijkt het je leuk? Schrijf je hieronder in!