Programma Coördinator

Bent u op zoek naar een programma coördinator, zakelijk leider, organisator voor concerten of evenementen, een projectleider of teamcoördinator? Dan kom ik graag in contact! Met ruim 10 jaar ervaring als ondernemer en freelancer binnen verschillende culturele organisaties weet ik wat er allemaal bij komt kijken. 

Kennis & Ervaring
– Werven, selecteren en aansturen van stagiairs, vrijwilligers en freelancers
– Programma coördinatie
– Organiseren van concerten, evenementen en masterclasses
– Ticket verkoop 

– Social media marketing (Facebook/Instagram)
– Emailmarketing (Mailchimp)
– Content website (WordPress, e.a.)
– Projecten op basisscholen 
– Subsidie en sponsorwerving

Persoonlijk
In de jaren dat ik werkzaam ben geweest als ondernemer heb ik een groot relatienetwerk binnen de culturele sector en onderwijsinstellingen in Amsterdam opgebouwd en ben van nature een echte netwerker, waardoor ik snel een relatiebestand voor een organisatie weet op te bouwen en uit te breiden.

Ik ben iemand die goed is in het initiëren van nieuwe projecten, leiding kan geven, van nature een netwerker is, overzicht weet te behouden, prioriteiten kan stellen en een echte communicator is. Ik houd van samenwerken en vind het ook fijn om zelfstandig te werken.

Als leidinggevende zou ik mijzelf omschrijven als empathisch, zakelijk, warm, overtuigend, sensitief en ambitieus. Ik ben een harde werker die snel en efficiënt zorgt dat doelen worden behaald en daarbij ook goed aan kan invoelen wat ieders wensen en belangen zijn. 

Succesverhaal
Een mooi voorbeeld van een concert dat ik organiseerde, was een middag met violiste Lisa Jacobs i.s.m. dirigent Wouter Hakhoff. Voor een volle zaal in het Conservatorium van Utrecht kregen 25 jonge violistjes een groepsles en individuele masterclasses van Lisa en speelden samen met haar “The Swan” van Saint-Saëns. Onderstaand is hier een prachtig opname van gemaakt door Vries Film.

Ik vind het mooi om op een manier als deze, kinderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen, hun talenten te ontwikkelen en te voeden met een bijzondere ervaring. 

The Swan Camille Saint -Saëns from VRIESFILM on Vimeo.