Reconnective healing & The Reconnection

hartje opsommingsteken Wat is Reconnective healing?
Bij een reconnective healing® worden frequenties gebruikt die ervoor zorgen dat je op mentaal, emotioneel, fysiek en spirititueel niveau in balans wordt gebracht.
Dit zorgt ervoor dat het zelfhelende vermogen van ons lichaam verbetert.

Wetenschappelijk is aangetoond dat de hoeveelheid licht die in een cel aanwezig is na een sessie aanzienlijk verhoogt. Hoe meer licht er in een cel voorkomt hoe gezonder een cel is en deze bij het regeneren zal doorgeven aan een nieuwe cel.  De ervaring is meestal een gevoel van diepe rust en ontspanning, het bloed wordt verzadigd met zuurstof, welke een positief effect heeft op het immuunsysteem. Vaak komen mensen voor een symptoon of ziektebeeld; bij Reconnective healing® zal echter datgene helen wat voor jou op dit moment het meest van belang is. Het kan bv. een blokkade, gebeurtenis of littekenweefsel zijn wat ervoor zorgt dat je energie niet optimaal meer stroomt, of een nog diepere oorzaak die jouw klacht veroorzaakt. Wat het ook zij, het kan zijn dat je direct een heling ervaart waar  jij op zit te wachten als je mazzel hebt (Uitspr. Dr. Eric Pearl), het verschilt enorm van persoonlijke groei, tot heling tot meer bewustzijn. Elke persoon is uniek en elke persoon heeft zijn eigen persoonlijke ervaring en uitwerking. Een reconnective healing® sessie werkt dus voorbij de klacht en het effect van een healing is ten minste nog 10 dagen werkzaam (wetenschappelijk aangetoond). Eigenlijk is Reconnective healing een hele  nuchtere vorm van healing, waar je helemaal niet spiritueel voor open hoeft te staan.

hartje opsommingsteken Hoe gaat het in z’n werking
Een sessie duurt ongeveer 35 min. Je houdt je kleding aan; je schoenen gaan uit. Je mag niet in de weg zittende sieraden aanhouden. En draagt het liefst geen parfum of overheersende bodylotion. Het zal het resultaat niet beïnvloeden maar de beleving van de ervaring voor jouzelf wellicht wel, voor dezelfde reden wordt er ook geen muziek of wierook gebruikt. Dit geeft je de volledige rust om vol overgave te observeren en te ervaren wat zich in iedere sessie aandient.

hartje opsommingstekenOorsprong
Reconnective healing® heeft zich midden jaren ’90 geopenbaard bij de destijds succesvolle chiropractor dr. Eric Pearl. Hij geeft Seminars voor mensen die deze frequenties willen leren voelen en gebruiken in hun eigen praktijk.

Vanoucka

 

hartje opsommingsteken Wie is Vanoucka?
De sessies worden gegeven door Vanoucka, een Reconnective healing® practitioner die al een aantal jaren actief met deze frequenties aan het werk is naast haar werkzaamheden als Hatha en Yin yogadocent. Geregeld komt het voor dat ze deze frequenties ook in privélessen gebruikt. Vanoucka nodigt je uit deze sessies te ervaren en apart van heling op een mooie reis van groei en bewustwording te gaan.

hartje opsommingsteken The Reconnection
Apart van de Reconnective healing® sessies is Vanoucka ook gecertificeerd om The Reconnection® te faciliteren. Tot tegenstelling van Reconnective healing®, ontvang je deze persoonlijke reconnectie maar eenmaal in je leven. En heeft als doel je opnieuw te verbinden met de axiatonale lijnen – energielijnen – van het universum en dus weer in verbinding te zijn met het universum. Het woord ‘reconnection’ betekent herverbinden. Dit is dus een behoorlijke diepgang en de ervaringen van mensen zijn ook hier weer heel divers, maar meestal is het dat ze ineens heel duidelijk voor ogen hebben wat hun doel is hier op aarde, een diepere heling, duidelijkheid etc, het levenspad kan als het ware in een versnelling terecht komen.  Door de diepgang van deze Reconnectie, nodigt Vanoucka je uit, bij interesse contact op te nemen voor een gesprek om het een en ander verder uit te leggen.

hartje opsommingsteken Hoeveel sessies zijn er nodig voor reconnective healing®?
Max. 3 sessies, meer niet. Je zit er dus niet jarenlang aan vast. Na 3 sessies is er genoeg in gang gezet. Een sessie is altijd individueel.

De kosten voor reconnective healing® zijn 60,- euro (incl. btw) per sessie. Na de sessie is er tijd om te delen wat je ervaren hebt, in totaal duurt een afspraak 60 min.
De kosten voor The Reconnection® zijn 333,- euro (incl. btw) voor de totale afspraak van 2 dgn.

hartje opsommingsteken Opmerking
Het is aanbevolen (hoewel niet verplicht) om alvorens de Reconnectie te ontvangen, één tot drie sessies van Reconnective Healing® te ondergaan.

hartje opsommingsteken Interesse?
Mail Vanoucka via info@yourownforce.com of stuur een sms of appje naar: 06-53527595