Spelenderwijs Engels

Spelenderwijs Engels
Kleine kinderen tot ongeveer 6 jaar hebben weinig moeite met het oppikken van een taal en leren een taal geheel spelenderwijs.

In deze lessen maakt je kind kennis met de Engelse taal. Door middel van creatieve activiteiten op verschillende niveaus, zoals liedjes, spelletjes, dansjes, yoga, fun fitnessen en knutselactiviteiten leren de kinderen spelenderwijs Engels. Zo gaan we bijvoorbeeld op avontuur met the hungry caterpillar, spelen duck, duck, goose met verschillende dieren of gaan zingen, one, two, three, four, five,six.

Ik maak gebruik van de methode “cookie’s in the treehouse” (oxford university press)

Bij deze lessen staat plezier voorop, want als je plezier hebt gaat leren vanzelf 🙂

Hope to see you soon!

yolanda

Wie is Yolanda?
Mijn naam is Yolanda Potman en ik voel altijd beweegkriebels. Echt altijd! Sinds bijna 10 jaar alweer geef ik met veel passie en plezier dans/yogales aan kinderen van 1-10 jaar. Hoe mooi is het dat ik elke dag op avontuur kan gaan!!?

Mijn studie begon op de kunstacademie, lekker creatief bezig zijn. Na twee jaar ben ik overgestapt naar film- en televisiewetenschappen. Het grappige is dat veel van mijn werkstukken in die tijd over kinderen gingen. Zo ging mijn afstudeerscriptie over het perspectief van het kind in de Nederlandse kinderfilm.

De enige tijd dat ik niet met kinderen heb gewerkt was in de televisiewereld. Na 4 jaar als productieleider wist ik dat ik maar één ding kon doen en dat was werken met kinderen 🙂 Sindsdien heb ik veel gewerkt als leidster en manager van een aantal BSO’s. In die tijd ben ik ook begonnen met mijn danslessen. En dat ik vond het meteen helemaal het einde!

Zelf heb ik twee prachtige dochters Dunee (11 jaar) en Bélèn (13 jaar).

“Als je goed in je vel zit dan voel je je ook beter en blijer. “

MIJN 4 STEEKWOORDEN ZIJN:
Zelfvertrouwen, creativiteit, passie en plezier

Wanneer:
Op woensdagmorgen ben je welkom voor een creatieve Engelse les.

Kosten: 
7 lessen voor €55,- (45 min). Strippenkaart 5 lessen voor 45,-. Losse les is 10 euro. Zusjes -en broertjeskorting: 20%. Graag voldoen op de eerste echte les. Dit kan contant na de les of giraal.

Contact & Aanmelden

Yolanda Potman
Email: yolanda.potman@gmail.com
Telefoon: 06-10851798 of op 020-3415843

Website: http://www.dancetickles.com