Tieneryoga

Tieneryoga (10 – 16 jaar)
De tieneryogales bestaat uit een aantal onderdelen. Zo doen we verschillende yogahoudingen en is er aandacht voor ademhalings-oefeningen. Naast deze oefeningen is er aandacht voor concentratie- en balansoefeningen en we laten spanning los door bijvoorbeeld yogadans op muziek.

In de les is er genoeg ruimte om eens lekker te lachen, gek te doen of om eens te zeggen waar je over in zit. Respect en liefde voor jezelf & elkaar vinden we erg belangrijk in een les! Iedere les is er aandacht voor een speciaal thema. Denk hierbij aan kracht en bijvoorbeeld zelfvertrouwen.

Tieneryoga

 

Elke tiener voelt zich af en toe onzeker. Er wordt veel van je gevraagd, innerlijk en uiterlijk verandert er veel en je wilt je graag losmaken en zelfstandig worden. Dat kan zorgen voor klachten als concentratieproblemen, moeite met slapen en sombere gedachten.  Yoga kan je helpen rust en ontspanning te vinden.

Tijdens de yogales hoef je ook niet te presteren. Het gaat er niet om wie de beste is,  het gaat er om dat het gezellig is en je leert hoe je respectvol met jezelf maar ook met anderen kunt omgaan..

In de yogalessen ga je ontdekken dat je goed bent zoals je bent. Je leert opgebouwde spanning herkennen en er actief iets mee te doen. De oefeningen zorgen dat je lichaam flexibel en sterk wordt. Daarbij is het niet belangrijk hoe je er uitziet maar wel hoe je je voelt.

fullsizeoutput_e4a
Mijn naam is Leontine Denisse. Sinds 2010 ben ik actief bezig met yoga,  destijds begonnen om meer ontspanning te vinden. Toen ik ereachter kwam wat er eigenlijk allemaal met het lichaam gebeurde, wilde ik meer weten. Het stelt mij in staat om de rust terug te vinden. Om alle drukte van het dagelijks leven naast me neer te leggen. In alle drukte en hectiek weer terug te komen bij mezelf en op te laden.

In 2014 ben ik gestart met een yogaopleiding om meer over yoga te weten te komen en te voelen waarom het nu zo goed is voor ons. Inmiddels ruim 2 jaar later ben ik helemaal verkocht en heb ik meerdere opleidingen gevolgd en geef ik iedere week yogales in yinyoga, hathayoga, aerialyoga en kinderyoga.

De kinderyoga is voor mij een heerlijke aanvulling op de andere lessen omdat ik bij de kinderyoga zelf ook weer even kind kan zijn. Wie wil dat nou niet, we zijn immers al de hele dag serieus toch?

Tijdens de kinderyogales gaan we op avontuur en beleven we mooie dingen. Tijdens de tieneryoga iedere week weer een ander thema,  Ontspanning, beweging maar ook het vinden van rust. En waar loop je allemaal tegenaan als tiener? We behandelen steeds een ander thema met aandacht voor deugden.

Naast het geven van de lessen organiseer ik 2 maal per jaar een heerlijke yogaweek op een boot. Genietend van de prachtige omgeving, azuurblauw water, yoga en heerlijk eten. Wat wil een mens nog meer?

Wanneer? 
Op woensdagmiddag 17.00 – 18.00 uur

Kosten: 
Strippenkaart 5 lessen voor 45,-. Losse les is 10 euro. Zusjes -en broertjeskorting: 20%. Graag voldoen op de eerste echte les. Dit kan contant na de les of via overboeking.

Contact & Aanmelden

Leontine Denisse
Email: info@the-flower-of-life.nl
Telefoon: +31 6-14360480

Website: www.the-flower-of-life.nl

Kom tot rust en ontspan tijdens de tieneryoga