Ukelele workshops

hartje opsommingsteken Workshop Ukelele!
Leer ukelele spelen. In deze workshop leer je de basis op de uke en binnen twee uur spelen we met elkaar een leuk nummer, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden.

Je hoeft je niet voor te bereiden, je hoeft nog helemaal niks te kunnen en je hoeft ook geen ukelele mee te nemen. Daar zorgen wij voor en we helpen je van het allerbeginste op weg zodat je na twee uur de basis van de uke beheerst, een nummer speelt en zelf verder kunt oefenen als je dat zou willen.

We zitten “Bij Eef”, op een afgesloten plek, dus alle ruimte om ook fouten te mogen maken. Ben je na afloop uked, en die kans is groot, dan kun je bij ons ook een uke kopen. Pinapparaat aanwezig.

image

hartje opsommingsteken Wie geeft de workshop?
Jessamijn volgde een workshop bij Uked en was zoals dat hoort meteen uked. Jessamijn speelt al piano en zit op zangles en vindt het ontzettend leuk om andere mensen nu ook uked te maken. Enorm enthousiast, heel geduldig en heel helder helpt ze iedereen stap voor stap op weg, duidelijk gewend om trainingen te geven. Elke maand geeft ze een beginners workshop in de Snorfabriek in Utrecht en geeft op aanvraag (privé) workshops in de omgeving van Amsterdam.

hartje opsommingsteken Wanneervrijdag 18 juni, 13.30- 16.00 uur (kleine pauze tussendoor)

hartje opsommingsteken Waar: Bij Eef

hartje opsommingsteken Prijs: € 35,- p.p.

Kinderen vanaf 12 jaar welkom, onder begeleiding volwassene

hartje opsommingsteken Contact

Mail gerust op jessamijn@gmail.com als je vragen hebt, die beantwoorden we graag.