Ukke Pukkie’s Muziekdoos

Muziek voor de allerkleinsten!
Wil je heel graag muziek maken, maar ben je nog te jong voor een instrument? Dan kan je de cursus Ukke Pukkie’s Muziekdoos volgen! De cursus is bedoeld voor kinderen vanaf 8 maanden tot 4 jaar met een vaste begeleider. Dit kan een ouder, maar natuurlijk ook een grootouder, tante of een vaste bekende van het kind zijn.

mos2We zingen de bekende traditionele én nieuwe liedjes die aansluiten bij de ontwikkelingsfase van het kind. Ook komen onderwerpen aan bod zoals het seizoen, de feestdagen en het weer. Andere liedjes gaan over dagelijkse dingen zoals eten, tanden poetsen of wassen en maken deze activiteiten thuis een stuk leuker en gemakkelijker. Natuurlijk zijn er knuffel en wiegeliedjes die demos3 band met je kind versterken.

Spelenderwijs worden de liedjes uitgebeeld waarbij we gebruik maken van materialen als speelgoed, linten, doeken en kleine muziekinstrumentjes. Dansen en bewegen op muziek, samen blokken bouwen, trommelen, het laten sneeuwen, wippen op de paddestoel, lekker bij papa of mamma even op schoot wegkruipen en luisteren naar de muziek.


Waarom meedoen?

Ukke Pukkie’s Muziekdoos is voor je kind een waardevol begin van een leven vol muziek. Muziek zit van nature in iedereen. De muzikale gevoeligheid op jonge leeftijd stimuleren heeft een bewezen positieve invloed op de ontwikkeling van het kind zoals de motoriek, de taal en de verstandelijke en sociale ontwikkeling.

Daarnaast is het natuurlijk ontzettend fijn om dit samen met je kindje te doen, het versterkt jullie band. En natuurlijk is meedoen ook gewoon heel gezellig!

mos4

Wanneer?
De lessen zijn op:

  • Woensdag van 09:00 tot 10:00 uur (0-2 jaar)
  • Woensdag van 10.00 tot 11.00 uur (2- 4 jaar)
  • Zaterdag van 9.00 – 10.00 uur (0-4 jaar) (nieuwe groep start op zaterdag 19 mei 2018!)

Kosten: 
Strippenkaart van 10 lessen € 100,- (12 weken geldig) / proefles € 10,- 

De les duurt 45 minuten. Na afloop van de les is er een kwartiertje tijd om gezellig koffie/thee/limonade te drinken zodat de mamma’s en pappa’s elkaar ook kunnen leren kennen en de kinderen met elkaar kunnen spelen.

mos5button_ik-doe-mee