Vioolles

Evelien1-764282117-1539082810432.jpg

Naam: Evelien Graat
Verjaardag: 5 augustus 1983
Hobby’s: salsa dansen, viool spelen :), mijn kindjes en vriendinnen 

Lievelingsdier: paard
Les: Viool 
Favoriete muziek: Tango, Spaans, Romantiek, Hedendaags
Talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits

Ik begon op mijn 6e met vioolspelen bij Eva Bentsson in Driebergen en vond het meteen een heel mooi instrument. Met mijn vader speelde ik in mijn kindertijd veel samen, hij begeleidde mij op de piano en daar heb ik veel mooie herinneringen aan. Later volgde ik privé les bij Suzanne Groot in Haarlem en ging daarna naar het Conservatorium.

Mijn studie volgde ik aan de Vrije Muziek Akademie bij Fenneken Francken en volgde daarna een aantal nascholingscursussen zoals Viool Basis Techniek bij Joyce Tan, Muziek aan de basis bij Codarts/Gehrels en Music Mind Games bij Michiko Yurko.

In 2009 ben ik begonnen met lesgeven, en dat doe ik nu nog steeds met heel veel plezier. Beginners of gevorderden, kinderen of volwassenen, alleen of in groepjes, dat vind ik allemaal erg leuk. Het samen muziek maken en het plezier daarin overbrengen is geweldig om te doen!

Mijn lespraktijk startte ik als privé viooldocent en gaf ook les bij Muziekcollectief Ons Genoegen in Rhenen, de Muziekschool in Vianen en werkte 7 jaar bij het Leerorkest in Amsterdam Zuid-Oost op verschillende basisscholen, waar ik groepslessen gaf en veel trainingen heb gevolgd. In 2010 heb ik de Vioolstudio opgericht en geef daar, samen met een aantal andere docenten, tot nu toe met veel plezier les.

In mijn lessen staan de basistechniek, ritmische vorming en spelenderwijs leren altijd centraal en daar gebruik ik allerlei oefeningen, methodes en spelletjes voor. Ik vind het belangrijk dat de basis goed is en dat daar op wordt voortgeborduurd. Ook als je al les bij een andere docent hebt gevolgd, kan ik veel doen om je basistechniek te verbeteren. Daarnaast bekijk ik per leerling altijd welke methode en speelstukken het beste zijn en zorg altijd voor een leuke, leerzame les! 

vioolles

Wanneer:
Op woensdag kun je vioolles bij mij komen volgen! Er is nu nog plek op de volgende tijden:
– Tussen 12.30 en 14.30 uur
– 17.30 – 18.00 uur
– Tussen 18.30 – 20.30 uur

Kosten: 
Individuele les van 30 minuten € 25,00. Duoles van 30 minuten € 17,50.
Het is ook mogelijk om 45 of 60 minuten les te volgen, dit kost € 37,50 of € 50.
Een proefles is altijd gratis!

Contact & Aanmelden
Wil je een afspraak maken voor een proefles? Dan mag je mij mailen op info@vioolstudio.nl of bellen/WhatsAppen op 06-52595240.