Wie is Eef?

Hoi! Ik ben Eef (Evelien). Moeder van de twee allerliefste meisjes (Lucia 1.1/2 en Vera Sophie 6 jaar oud), viooldocente, songwriter en cultureel ondernemer.

Zoekende naar een leuke locatie om vioolles te geven kwam ik eind 2016 ‘toevallig’ op IJburg terecht en kreeg ik het mooie pand op de Kiekstraat letterlijk in mijn schoot geworpen. In eerste instantie zag ik hier vanaf, omdat het veel te groot was, maar toen begon het van binnen te borrelen en ontstond er een creatief proces, wat leidde tot het ontmoetingscentrum dat ‘Bij Eef op IJburg’ is geworden.

Een heleboel ontmoetingen met lieve, mooie en bijzonderen mensen later, is Bij Eef een fijne plek geworden waar ik mij heel erg thuis voel en hopelijk veel kinderen en hun ouders ook.

Als moeder ben ik op zoek gegaan naar activiteiten die mijn kids leuk zouden vinden en als vrouw en werkende moeder heb ik gezocht naar lessen en behandelingen die bij kunnen dragen aan een fijn momentje ontspanning, verdieping of ontwikkeling. Puur en helemaal voor jezelf. Want hoe lief je kids ook zijn, soms is het even ”me-time” en die ruimte wil ik graag bieden aan alle mama’s, en papa’s zijn natuurlijk ook welkom!

Ik geloof heel sterk in ”wat je uitzendt, komt ook bij je terug” en het leuke is ook dat alle mensen die op mijn pad zijn gekomen en bij Eef werken, allemaal een stukje vertegenwoordigen van waar Eef voor staat en belangrijk vindt in haar leven.


hartje opsommingsteken