Workouts voor jong & oud

Wil jij ook goed voor jezelf zorgen? Ga lekker bewegen! Nog leuker, doe het samen. Met je buren, collega’s of met je kind! Dan kun je jouw kind meteen laten zien dat sporten fijn is. En dat hard werken en plezier hebben hand in hand kunnen gaan! 

Met mijn sport trainingen richt ik me op volwassenen en kinderen die zich goed willen voelen. Lekker in hun vel willen zitten en met energie in het leven willen staan.

Je traint individueel of in een groep, met of zonder je kind. Ook geef ik workouts alleen voor kids. 

Zit je fysiek lekker in je vel, dan sta je mentaal ook een stuk sterker!

                           bal

Ouder & Kind Workout
Tijdens de Ouder en Kind Workout port je samen met je kind. Jij wordt aan het trainen gezet om sterker en fitter te worden. Tegelijkertijd komen er spelletjes aan bod die passen bij de leeftijd en ontwikkeling van je kind. Zo wordt de workout ook interessant en leuk voor je kind, en gezellig met andere ouders en kinderen.

Voor wie geschikt?
Deze workout is geschikt voor iedere ouder die samen met zijn kleintje actief wil zijn. Ben je nog niet zo lang moeder van een baby of ben je een fitte vader die graag met zijn kind wil trainen? Tijdens deze workout is er aandacht voor zowel het post-zwangere lichaam, als het fitte lijf dat wat meer aan kan. Kijk bij het rooster welk uur geschikt is voor jullie.

Kids Workout
Houdt jouw kind van bewegen? Schrijf je kind in voor de Kids Workout. In deze workout maak ik gebruik van de fantasie en de creativiteit van de kinderen. Springen als een kangoeroe, op één been staan als een flamingo, rollen door de sneeuw en op je tenen sluipen langs de slapende draak. Ga samen met leeftijdsgenootjes op avontuur en voel je fit en sterk. Jong geleerd is oud gedaan!

Voor wie geschikt?
Deze workout is geschikt voor peuters en kleuters die het fijn vinden om lekker actief te zijn met andere kinderen. Omdat ze thuis het liefste over de banken klimmen, of juist omdat ze dit eigenlijk een beetje spannend vinden.

Personal Workout 

Liever individueel trainen? Neem dan een Personal Workout. Deze workout voor één of twee personen is ook te boeken in combinatie met een Ouder en Kind Workout. Zo train je al snel twee keer per week! Klik hier voor meer informatie.

Over Iris
Hoi, ik ben Iris. Met mijn dochter van drie jaar probeer ik zoveel mogelijk samen te sporten en te spelen. Buiten in het park, de speeltuin, op het strand of juist binnen in de woonkamer. Bewegen is voor ons een uitlaatklep én een manier om de dag positief te starten of af te sluiten. Juist in een drukke periode met een lang ‘to do-lijstje’ of op een dag waarop mijn peuter graag haar zin wil krijgen en ik consequent moet blijven…

Het gevoel lekker in je vel te zitten, geef ik graag door aan anderen!

Training geven zat er al op jonge leeftijd in. Op mijn twaalfde gaf ik turntraining aan kinderen van vier tot twaalf jaar. Sinds twee jaar geef ik voor Mom in Balance trainingen aan groepen zwangere dames en dames die na een bevalling weer ‘Back in Shape’ willen komen. Fases waarin het lichaam kwetsbaar is, en de juiste fysieke begeleiding nodig is.

Ook ben ik opgeleid als dramatherapeut. Een vorm van psychologische begeleiding waarbij je mensen coacht middels werkvormen uit het theater. Ook hierbij geldt: in beweging, je bloed laten stromen en focussen op het moment. Door deze ervaring te gebruiken in combinatie met mijn kennis als trainer, is het trainen bij mij niet alleen maar spieren opbouwen of conditie verbeteren. Het is een moment voor jou, voor je kind of voor jou en je kind. Tijdens de workouts kun je even weg komen van dagelijkse beslommeringen, leer je ontspannen door je in te spannen en bouw je ook nog eens aan je conditie en je kracht!

_______________

Wanneer?
Op maandagmorgen: 
9.00 – 10.00 uur Ouder en Kind Workout (3 maanden tot 1,5 jaar)
10.00 – 10.45 uur Kids workout kinderen 2-3 jaar

Op vrijdag:
12.30 – 13.30 uur Ouder en Kind workout – Peuters (2 en 3 jaar)
15.30 -16.15 uur Kids workout kinderen 2-5 jaar

Kosten: 
Ouder & Kind Workout:  losse les €12,50 / 10 strippenkaart €100,00 – 12 weken geldig
Kids Workout:  losse les  €10,00 / 10 strippenkaart €80,00 – 12 weken geldig

Contact & Aanmelden
Aanmelden voor één van de workouts? Stuur mij een mailtje! Vermeld daarin voor welke workout je wilt aanmelden, en jouw naam en de naam en leeftijd van je kind. En dan neem ik zo snel mogelijk contact op! 

Iris Training & Personal Coaching
Email: irisplaat@gmail.com
Telefoon: 06-44347585

Facebook: Iris- Workouts voor Jong en Oud, https://www.facebook.com/IrisWorkouts