Happy voices

Wat is er nou leuker dan zingen? En wat is er leuker dan samen zingen? In harmonie! Als je weet hoe dat moet natuurlijk!

Mijn naam is Anne Bratinga. Ik geef zangles aan alle leeftijden, individueel en in groepen. Je bent van harte welkom om mee te doen met het kinderkoor! Het doel is om kinderen meer toegang tot muziek te geven en het mogelijk maken van muzikale wensen. Kinderen gaan meer zingen en ook beter zingen. 

Beoogde ervaring: “Muziek is leuk, ik leer muziek te maken en ik ervaar dat ik zelf mooie dingen kan maken.”

Meerstemmig zingen
Wil je een goed begin maken met meerstemmig zingen? Zing dan een aantal keer mee met deze video. Een korte les ‘meerstemmig zingen’ uit de blog van februari 18, 2016.

Dit is een hele eenvoudige oefening, een CANON! Je kunt meezingen met de video, en dat raad ik je ook zeker aan om te doen. Als je vaak canons zingt worden je oren getraind in het zingen van harmonie, oftewel meerstemmigheid.

De tekst van het lied is: I like the flowers, I like the daffodils, I like the mountains, I like the green hills, I like the firestone, I like to walk alone, Doe waka doe waka doe waka doe waka! 

Kinderkoor ‘Zangertjes’
Leeftijd 7 t/m 12 jaar
Lesduur: 50 min.
Tijdstip: maandagmiddag om 17:00 tot 18:00


Kosten: 
10-rittenkaart € 100 (12 weken geldig) / € 10 proefles

Contact & Aanmelden
Email: annebrattinga@gmail.com
Voor meer info kijk op Singing circle.

 button_ik-doe-mee